Βαθμολογία

Παπασταθόπουλος: «Τρίτη και φαρμακερή το Euro 2020»

Δηλώσεις έκανε στην κάμερα του ΣΚΑΪ μετά την λήξη της αναμέτρησης της Εθνικής μας ομάδας με την Κροατία ο αρχηγός Σωκράτης Παπασταθόπουλος.

Ο 29χρονος κεντρικός αμυντικός αναφέρθηκε στην πίκρα που άφησαν οι δυο αγώνες με τους Κροάτες, ευχαρίστησε τον κόσμο για την στήριξη, ενώ ανέφερε ότι για πολλούς στην ομάδα το Euro 2020 θα είναι η τελευταία ευκαιρία αυτής της ομάδας, τρίτη και φαρμακερή όπως ανέφερε:

Αναλυτικά τα λεγόμενα του Έλληνα άσου:

«Είναι μεγάλη η πίκρα, που δεν πάμε και πάλι σε μία μεγάλη διοργάνωση. Ευχαριστούμε τον κόσμο για τη στήριξη. Θέλω να δώσω συγχαρητήρια για την προσπάθεια σε όλους. Πρέπει να καθίσουμε και να δούμε τι έφταιξε, τι δεν πήγε καλά. Το Euro θα είναι η τελευταία ευκαιρία για αυτήν την ομάδα, σίγουρα για τους μεγαλύτερους σε ηλικία από εμάς. Θα είναι η τρίτη και φαρμακερή. Αν δεν προκριθούμε, ίσως εμείς οι μεγαλύτεροι θα έπρεπε να αποσυρθούμε. Εγώ, δηλαδή, σίγουρα. Αν δεν τα καταφέρουμε, δεν θα υπάρχουν λάθη, δεν θα υπάρχει συγγνώμη, δεν θα υπάρχει τίποτα».

Όταν ρωτήθηκε για τον αν πρέπει να μείνει ο Μίχαελ Σκίμπε τόνισε:

«Με τον Σκίμπε γίναμε οικογένεια. Μιλήσαμε τότε στην Αυστραλία και γίναμε ομάδα. Έχει μεγάλο μερίδιο ευθύνης για τους 19 βαθμούς που πήραμε. Σίγουρα, έκανε λάθη, όπως κάναμε και εμείς. Κυρίως, την προηγούμενη Πέμπτη, στην Κροατία. Φταίνε όλοι, πρώτα οι παίκτες και μετά αυτός. Τώρα, αν θα μείνει, είναι ζήτημα δικό του και της ομοσπονδίας».