Βαθμολογία

Παραφέστας: Δεν υπάρχουν «μαγικά ραβδιά»

Δηλώσεις έκανε ο προπονητής του Αχιλλέα Φαρσάλων κ. Τάκης Παραφέστας έπειτα από την λήξη της αναμέτρησης με τον Γ.Σ. Αλμυρού. Αναλυτικά τα όσα δήλωσε: «Αρχικά θα ήθελα να δώσω τα συγχαρητήρια μου στην ομάδα του Αλμυρού και στον φίλο και συνάδελφο Κώστα Σωτηρίου για την νίκη τους και το αποφασιστικό παιχνίδι τους. Εμείς από την πλευρά μας όπως αποδείχθηκε δεν ήμασταν έτοιμοι για το παιχνίδι.

Άλλη εικόνα είχαμε στο παιχνίδι με τον Ολυμπιακό Βόλου και στις προπονήσεις και στην αναμέτρηση είχαμε την εντύπωση ότι θα περάσουμε χωρίς να αγωνιστούμε. Δυστυχώς στο ποδόσφαιρο όταν δεν προετοιμαστείς τόσο σωματικά όσο και ψυχολογικά για το τι θα αντιμετωπίσεις δεν γίνεται να έχεις επιτυχίες. Δεν υπάρχουν «μαγικά ραβδιά», το μόνο που πρέπει να κάνουμε είναι να σκύψουμε το κεφάλι να δουλέψουμε σκληρά και να κοιτάξουμε την συνέχεια».

Ερωτηθείς για το αν υπάρχει στα πλάνα του κάποια ενίσχυση μεταγραφικά ο κ. Παραφέστας απάντησε: «Είναι πολύ νωρίς να συζητάμε για μεταγραφικά σενάρια, αυτό που προέχει είναι να δουλέψουμε και να προσπαθήσουμε να εμφανιστούμε καλύτεροι στην δύσκολη και απαιτητική συνέχεια του πρωταθλήματος, και όταν φτάσει ο καιρός θα προσπαθήσουμε να ενισχυθούμε».