Βαθμολογία

Γεμάτο γήπεδο θέλουν στην ΑΣΑ

Δεύτερο σερί παιχνίδι στην έδρα της θα δώσει την Κυριακή (12/11) η Αναγέννηση Καρδίτσας, υποδεχόμενη τον Παναιγιάλειο και με στόχο την πρώτη της νίκη στο φετινό πρωτάθλημα της Β' Εθνικής.

Η διοίκηση των Θεσσαλών περιμένει πολύ κόσμο στις εξέδρες για να δώσει ώθηση στους παίκτες του Γιώργου Βαζάκα και την Παρασκευή (10/11) έγινε το σχετικό κάλεσμα προς τους οπαδούς των «κιτρινόμαυρων» να δώσουν δυναμικό «παρών».

Αναλυτικά, η ανακοίνωση που ενημερώνει και για τις τιμές των εισιτηρίων: «Η Π.Α.Ε. ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗ ΚΑΡΔΙΤΣΑΣ για τον αγώνα της 3ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος της FOOTBALL LEAGUE B΄ Εθνικής Κατηγορίας, απέναντι στην Π.Α.Ε. ΠΑΝΑΙΓΙΑΛΕΙΟΣ που θα διεξαχθεί στο Δημοτικό στάδιο Καρδίτσας την Κυριακή 12 Νοεμβρίου 2017 και ώρα 15.00, ενημερώνει τους φιλάθλους της ομάδας τα εξής:

Τα εισιτήρια του αγώνα θα διατίθενται από τα εκδοτήρια του Δημοτικού σταδίου Καρδίτσας που βρίσκονται επί της οδού Λαρίσης από τις 12.30μ.μ. έως την έναρξη του αγώνα. Οι τιμές των εισιτηρίων ανά Θύρα είναι :

– ΘΥΡΑ 1 : 10 ΕΥΡΏ

– ΘΥΡΑ 3 : 10 ΕΥΡΏ

– ΘΥΡΑ 2 ΕΠΙΣΗΜΩΝ : 15 ΕΥΡΏ

Οι θύρες του γηπέδου θα ανοίξουν για τους φιλάθλους δύο (2) ώρες πριν την έναρξη του αγώνα και η είσοδος των φιλάθλων της ομάδας μας θα πραγματοποιηθεί κανονικά από την οδό Λαρίσης.

Μαζί για την πρώτη νίκη

Το διοικητικό συμβούλιο της Π.Α.Ε. ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗ ΚΑΡΔΙΤΣΑΣ ο προπονητής και οι ποδοσφαιριστές απευθύνουν κάλεσμα στους φιλάθλους της πόλης ενόψει του αγώνα με τον Παναιγιάλειο όπου η συμπαράσταση των φιλάθλων μας μπορεί και θα είναι καταλυτική. Η εικόνα ενός γεμάτου γηπέδου θα είναι το καλύτερο εφόδιο για τους ποδοσφαιριστές μας, έχοντας έναν και μόνο προορισμό την κατάκτηση της πρώτης φετινής νίκης στο πρωτάθλημα.

Μετά τιμής

Το Δ.Σ.

Π.Α.Ε. ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗ ΚΑΡΔΙΤΣΑΣ».