Βαθμολογία

Ντάλιτς: «Ήταν υπέροχοι οι παίκτες μου...»

Με το ενάμιση πόδι στα τελικά του Μουντιάλ βρίσκεται η Κροατία μετά το επιβλητικό 4-1 κόντρα στην Εθνική μας, με τον Ζλάτκο Ντάλιτς να απονέμει τα εύσημα στους παίκτες του.

Ο Κροάτης ομοσπονδιακός τεχνικός ευχαρίστησε και τον κόσμο για την υποστήριξή του και ανέφερε σχετικά: «Οι παίκτες ήταν πραγματικά υπέροχοι και τους ευχαριστώ γι' αυτό που παρουσίασαν. Οι οπαδοί μας ήταν ο 12ος παίκτης, είχαμε τεράστια υποστήριξη και μας βοήθησαν απίστευτα. Οι παίκτες αξίζουν αυτή την ατμόσφαιρα, ανέβηκε η αυτοπεποίθησή μας χάρη στα θετικά μηνύματα των τελευταίων ημερών.

Η Κροατία έχει κορυφαίους παίκτες που δεν χρειάζονται πολλά για να πετύχουν. Πρέπει να μπουν στις σωστές θέσεις και να έχουν μια καυτή ατμόσφαιρα. Μιλήσαμε πολύ τακτικά για την Ελλάδα, ξέραμε ότι ο αντίπαλος άξονας θα μας δυσκολέψει, γι' αυτό ζήτησα από τον Πέρισιτς και τον Κράμαριτς να συνεργαστούν καλύτερα με τους Στρίνιτς, Βρσάλικο. Αυτό δούλεψε υπέροχα».

Από την πλευρά του, ο Ιβάν Ράκιτιτς εμφανίστηκε προσγειωμένος και είπε: «Σε καμία περίπτωση δεν έχουμε προκριθεί στο Μουντιάλ. Πριν από μερικές μέρες έπαιξα κόντρα στον Ολυμπιακό στο ίδιο γήπεδο και ξέρω πολύ καλά πόσο δύσκολο θα είναι την Κυριακή. Οπότε, όχι, δεν έχουμε προκριθεί ακόμα, θα πρέπει να είμαστε το ίδιο καλοί για να περάσουμε στο Παγκόσμιο Κύπελλο».