Βαθμολογία

Κροατία - Ελλάδα πράξη πρώτη

Την πρώτη της μάχη δίνει σήμερα (9/11 21:45) η Εθνική μας ομάδα με αντίπαλο την Κροατία για τα μπαράζ πρόκρισης στην τελική φάση του Μουντιάλ του 2018 στη Ρωσία.

Η πρωταθλήτρια Ευρώπης του 2004 αντιμετωπίζει την πολύ δυνατή και ισχυρή, αλλά σε καμία περίπτωση απροσπέλαστη, Κροατία στο "Μάξιμιρ" με τους διεθνείς να στοχεύουν σε ένα θετικό αποτέλεσμα ενόψει της ρεβάνς στο "Γ. Καραϊσκάκης" την Κυριακή (12/11).

Η Εθνική ομάδα θα προσπαθήσει να δείξει και στο σημερινό παιχνίδι το καλό της πρόσωπο που έδειξε σε όλη την προκριματική φάση και που την οδήγησε στο τρίτο μπαράζ της ιστορίας της μετά από αυτά του 2010 με την Ουκρανία και του 2014 με την Ρουμανία τα οποία είχαν θετικό πρόσημο.

Από την άλλη η Κροατία φιλοδοξεί να βρεθεί σε δεύτερο συνεχόμενο Μουντιάλ μετά από αυτό του 2014 στη Βραζιλία όταν και αποκλείστηκε στη φάση των ομίλων με τους Κροάτες πάντως να επιδίδονται σε προκλητικές δηλώσεις ενόψει των αγώνων με το αντιπροσωπευτικό μας συγκρότημα.

Κροατία - Ελλάδα λοιπόν πράξη πρώτη με την ευχή και την ελπίδα η χώρα μας να μπορέσει να αποσπάσει ένα θετικό αποτέλεσμα που θα της δώσει το προβάδισμα για πρόκριση σε τρίτο συνεχόμενο Παγκόσμιο Κύπελλο.