Βαθμολογία

Προκλητικές δηλώσεις ενόψει Ελλάδας

Προκλητικές δηλώσεις έκανε ο Κροάτης επιθετικός Άντε Ρέμπιτς ενόψει των επικείμενων αναμετρήσεων με την εθνική μας ομάδα που θα κρίνουν το ποια από τις δυο χώρες θα βρεθεί στα τελικά του Μουντιάλ το καλοκαίρι του 2018 στα γήπεδα της Ρωσίας.

Ο νεαρός διεθνής επιθετικός των Κροατών χαρακτήρισε εριστικούς και βρώμικους τους Έλληνες διεθνείς, παρότι όπως ο ίδιος αναφέρει δεν τους γνωρίζει (!!!), πλην δυο παικτών, όμως σίγουρα το κλίμα που δημιουργείται με τις δηλώσεις αυτές είναι προκλητικό και απαξιωτικό.

Αναλυτικά τα λεγόμενα του:

«Από τους Έλληνες ποδοσφαιριστές ξέρω μόνο δύο και αυτοί παίζουν στην Μπουντεσλίγκα. Είναι ο Σωκράτης της Ντόρτμουντ και ήταν από τους πιο δυσάρεστους αμυντικούς που έπαιξα απέναντι. Στην Ελλάδα παίζουν πολύ πιο βρώμικα στην Εθνική από ότι σε σύλλογο. Είναι πολύ εριστικοί. Παρακολουθήσαμε κάποια ματς τους και είδαμε ότι αμύνονται πολύ καλά, είναι βρώμικοι και θα πρέπει να προσέξουμε τις προκλήσεις τους. Σίγουρα μπορούμε να παίξουμε καλύτερα από αυτούς στον αγωνιστικό χώρο και να επιστρέψουμε στο Μουντιάλ».