Βαθμολογία

Σπανός: «Τιμή μας να υποδεχθούμε την Μπόκα»

Ένα σπουδαίο φιλικό διεξάγεται την Τετάρτη (8/11) στο «Κλεάνθης Βικελίδης», με τον Άρη να φιλοξενεί την Μπόκα Τζούνιορς. Στη συνέντευξη Τύπου της Τρίτης (7/11), ο Δημήτρης Σπανός χαρακτήρισε «ευλογία ζωής» για τον ίδιο και τους παίκτες του να αντιμετωπίζουν την αργεντίνικη ομάδα.

«Είμαι στην ευχάριστη θέση, να έχω την τιμή να καλωσορίσω μία από τις μεγαλύτερες ομάδες στον κόσμο. Μόνο στον Άρη θα το βλέπαμε αυτό. Είναι ευλογία Θεού για μένα για τους παίκτες να καθόμαστε δίπλα σε ένα μεγάλο όνομα του αργεντίνικου ποδοσφαίρου. Ευχόμαστε το φιλικό αύριο να είναι αντάξιο των προσδοκιών του κόσμου που θα γεμίσει το γήπεδο.

Είναι τιμή για όλους να τους υποδεχθούμε με τον καλύτερο τρόπο. Είναι μία ευκαιρία για την ομάδα μας, για τα νέα παιδιά, τους νέους ανθρώπους στον οργανισμό Άρη να καταλάβουν τι εστί Άρης. Να ευχαριστήσω τον κύριο Σκιάβι που δέχθηκε να έρθει και να του ευχηθώ με όλη μου την καρδιά στο επόμενο φιλικό με την Μπόκα, το βιογραφικό του να είναι γεμάτο τίτλους».

Όσον αφορά τον τεχνικό των «χενέισες», Ρολάντο Σκιάβο, ανέφερε τα εξής: «Ευχαριστώ πολύ για τα καλά λόγια του κόουτς. Είναι τιμή μας να είμαστε εδώ. Ξέρουμε ότι ο Άρης είναι μία τεράστια ομάδα για την Ελλάδα που πρέπει να είναι στην πρώτη κατηγορία και από κόσμο και από ιστορία. Μακάρι αύριο να είναι μία ευχάριστη μέρα. Ξέρουμε ότι είναι μία ομάδα με πάθος ο Άρης. Ευχαριστούμε, γιατί μας υποδέχθηκαν θερμά και μας φέρονται με τον καλύτερο τρόπο. Ήταν ξεχωριστή η υποδοχή μας. Θα ήθελα να εκφράσω τα συγχαρητήρια μου και να έχουν μία καλή χρονιά. Να γίνει ένα όμορφο παιχνίδι και να το διασκεδάσουν όλοι. Είναι σημαντικό να γίνονται τέτοια φιλικά ματς».