Βαθμολογία

Όμορφες αναμνήσεις στις Σέρρες

Ευχάριστες αναμνήσεις από την ρομαντική εποχή του Ελληνικού ποδοσφαίρου ξύπνησαν στο Δημοτικό γήπεδο Σερρών σε αγώνα της ομάδας των παλαιμάχων του Πανσερραϊκού με αυτή του συλλόγου βετεράνων ποδοσφαιριστών Θεσσαλονίκης.

Μεγάλα ονόματα του Ελληνικού ποδοσφαίρου και παίκτες που «έγραψαν» την ιστορία του Πανσερραϊκού πήραν μέρος στον αγώνα που ήταν αφιερωμένος στα 53 χρόνια της ιστορίας του Σερραϊκού συλλόγου  και στη μνήμη των αποθανόντων ποδοσφαιριστών και παραγόντων της ομάδας, από την ίδρυσή της έως και τις μέρες μας.

Κεντρικά πρόσωπα στην εκδήλωση τρεις μεγάλοι άσοι του Ελληνικού ποδοσφαίρου οι Γιώργος Κούδας, Ντίνος Κούης και Λάκης Παπαϊωάννου που τιμήθηκαν για την μεγάλη προσφορά του από τον Περιφερειάρχη Κεντρικής Μακεδονίας Απόστολο Τζιτζικώστα και την αντιπεριφέρεια Σερρών.
Αφιερωμένος σε αυτούς που έφυγαν

Ο αγώνας ήταν αφιερωμένος στη μνήμη των αποθανόντων ποδοσφαιριστών και παραγόντων του Πανσερραϊκού. Στους αείμνηστους προέδρους και παράγοντες Ευάγγελο Χατζηαθανασιάδη, Αλέξανδρο Δεσποτίδη, Γιώργο Οικονόμου, Χαράλαμπο Μπιτζίδη, Σπύρο Κυριακίδη, Πέτρο Θεοδωρίδη, Νικόλαο Μουταφτσή και στους Πέτρο Στοϊμένο, Αθανάσιο Νάσκο, Αθανάσιο Ζελίδη, Χρήστο Ηλιάδη, Δημήτριο Κηπουρό, Χρήστο Παπαδόπουλο, Αθανάσιο Τραγίδη, Δημήτρη Κόκκορη, Γιώργο Φιλιππίδη, Παναγιώτη Μολακίδη, Βασίλη Θαθαρόπουλο, Δημήτρη Παπαδόπουλο, Αθηνόδωρο Τσόγκα, Χαράλαμπο Αναγνώστου,  Αλέξανδρο Βόγα, Δημήτρη Κούστα, Νίκο Πάγκαλο, Νίκο Γαβριηλίδη, Αθανάσιο Δόκα και Νεκτάριο Κυριακίδη.

Νίκησε η Θεσσαλονίκη με 4-1

Τα γκολ: Η ομάδα των βετεράνων της Θεσσαλονίκης νίκησε με σκορ 4-1 με τέρματα των Δημήτρη Σίτσα, Μιχάλη Ιορδανίδη, Χρήστου Γιαννουκίδη και Κώστα Κάκογλου ενώ το γκολ της…τιμής για τον Πανσερραϊκό πέτυχε ο Βασίλης Βαγενάς.

Οι παλαίμαχοι «λιοντάρια»

Η ομάδα των παλαιμάχων του Πανσερραϊκού ξεκίνησε το παιχνίδι με τους: Γιάννη Κοτζαμπασίδη, Ζήση Αρβανιτίδη, Γιάννη Φάκη, Δημήτρη Νικολαϊδη, Δημήτρη Αθανασιάδη, Βαγγέλη Τσιρίκα, Γιώργο Ζαχαριάδη, Μιχάλη Γκέκα, Μπόικο Βελίτσκοφ, Νικολά Πετρούνοφ και Βαγγέλη Μητσόπουλο ενώ αγωνίστηκαν και οι Χατζηδημητριάδης, Πάντσεφ, Αποστόλου, Γανίκας, Βαγενάς, Λόμπας, Ηπειρώτης, Μακράκης, Εγγονίδης, Μαργαρίτης Τσιφούτης, Μουτίδης, Μεσέρδης, Μπαϊρας και Εγγονίδης.

Λιοντάρια στο… «κλουβί»

Δεν φόρεσαν φανέλα και σορτσάκι αλλά έγινε αισθητή η παρουσία τους παίκτες όπως ο Τάκης Ηλιάδης, ο Βαγγέλης Καλαποδάς, ο Γιώργος Αποστολίδης, ο Σταύρος Γκατζιλάκης, ο Γιώργος Πανταζής, ο Δημήτρης Αϊβαζίδης,  ο Παύλος Δημητρίου, ο Παναγιώτης Πάντσιος, ο Γιώργος Τσιφούτης, ο Σπύρος Σταυλάς, ο πρόεδρος του συλλόγου Τάκης Βάβαλης ο Ηλίας και ο Τάσος Σαββίδης και οι Βουδουρίδης, Βάσος, Καρυπίδης, Χατζημαργαρίτης και Βαλλιάνης.

Οι παλαίμαχοι της Θεσσαλονίκης

Η ομάδα του Συλλόγου βετεράνων ποδοσφαιριστών Θεσσαλονίκης αγωνίστηκε με τους:  Κώστα Ορφανό, Ντίνο Κούη, Λάκη Παπαϊωάννου,  Θέμη Καπουσούζη, Βασίλη Τραϊανόπουλο, Θανάση Καλλιμάνη, Γιώργο Παπαμιχαήλ, Μάκη Σεντελίδη, Χρήστο Δαδιόγλου,  Θόδωρο Τζιόλα, Γιάννη Γκιτσιούδη, Παναγιώτη Κατσιαρό, Νίκο Σαμολαδά, Γιώργο Κεχαγιά, Νέτο Γκουερίνο, Κώστα Κάκογλου,  Ανδρέα Σταυρίδη, Γιώργο Δρογαλά,  Χρήστο Γιαννουκίδη, Δημήτρη Σίτσα, Στέλιο Κουκίδη, Απόστολο Ντάρτσαλη, Δημήτρη Μπουρδάμη, Δημήτρη Μήτογλου, Χρήστο Παρασχάκη, Απόστολο Στυψιανό, Μιχάλη Ιορδανίδη και Μίλτο Σουργκούτη.

πηγή: ΕΡΑ ΣΕΡΡΩΝ