Βαθμολογία

Ξεκινά προετοιμασία ενόψει μπαράζ η Εθνική

Την προετοιμασία της ενόψει των αγώνων μπαράζ με την Κροατία για την πρόκριση στα τελικά του Μουντιάλ του 2018 ξεκινάει σήμερα (6/11) η εθνική μας ομάδα.

Η πρωταθλήτρια Ευρώπης του 2004 θα αντιμετωπίσει τους Κροάτες την Πέμπτη (9/11) στο Ζάγκρεμπ και την Κυριακή (12/11) στο Φάληρο, αγώνες που θα κρίνουν το αν θα βρεθούμε για τρίτη σερί φορά σε τελική φάση Παγκοσμίου Κυπέλλου και τέταρτη συνολικά.

Οι διεθνείς θα προπονηθούν σήμερα (6/11) το απόγευμα στις 17:30, στις εγκαταστάσεις του Αγίου Κοσμά, σε μια προπόνηση ανοικτή για το κοινό, με τον Μίκαελ Σκίμπε να έχει καλέσει για πρώτη φορά τον Λαρισαίο στόπερ του Παναθηναϊκού Δημήτρη Κολοβέτσιο, όπως και τον Μάριο Οικονόμου που κλήθηκε μετά από έξι μήνες.

Τα προβλήματα για τον ομοσπονδιακό τεχνικό είναι ουκ ολίγα και έχουν να κάνουν με τον Παπασταθόπουλο και τον Τοροσίδη σχετικά με το βαθμό ετοιμότητας τους ενόψει των αγώνων αυτών. Ο πρώτος έχει ξεκινήσει θεραπεία στον αστράγαλο και υπάρχει αισιοδοξία ότι θα προλάβει το πρώτο ματς κάτι που θα γίνει σίγουρα γνωστό τις επόμενες ώρες, ενώ ο δεύτερος παρουσιάζει βελτιώση στο θέμα που είχε στο δικέφαλο και θα γίνει προσπάθεια να είναι διαθέσιμος και στο πρώτο ματς. Κάτι που θα ξεκαθαρίσει και για εκείνον τις επόμενες ώρες.

Δεδομένες είναι η απουσία του τραυματία Πέτρου Μάνταλου όπως και του τιμωρημένου Κώστα Μανωλά από το πρώτο παιχνίδι και το ερωτηματικό είναι ποιοι θα αγωνιστούν στο κέντρο της άμυνας. Όλα αυτά σε συνάρτηση με το βαθμό ετοιμότητας του Παπασταθόπουλου και ενώ οι άλλες λύσεις, πλην των Κολοβέτσιου, Οικονόμου, ακούνε στα ονόματα Κυριάκος Παπαδόπουλος και Παναγιώτης Ρέτσος.