Βαθμολογία

Τα έβαλε με τη διαιτησία ο Καλαϊτζίδης

O Aπόλλων Καλαμαριάς δεν κατάφερε να διπλασιάσει τις νίκες του στο πρωτάθλημα της Β' Εθνικής, με τον Δημήτρη Καλαϊτζίδη, πάντως, να εκφράζει πολλά παράπονα στη συνέντευξη Τύπου για τον Δραμινό διαιτητή Κοτσάνη μετά το 0-0 με τη Σπάρτη. Ο τεχνικός των Πόντιων υποστήριξε ότι ο ρέφερι επέτρεψε τις καθυστερήσεις των Λακώνων, λέγοντας μάλιστα ότι ο τελευταίος ήθελε να έρθει διπλό το ματς.

«Μπορούμε και καλύτερα, ο τρόπος που αγωνίστηκε ο αντίπαλος μάς δυσκόλεψε και είχε την ανοχή του διαιτητή. Γνωρίζαμε περί ποιον πρόκειται και αφορά τον τομέα που επέτρεπε στους αντιπάλους να χρησιμοποιήσουν την καθυστέρηση, αλλά και στην τελευταία φάση άποψή μας είναι ότι υπάρχει φάουλ.

Θα ήταν το κερασάκι στην τούρτα αν είχε πετύχει γκολ ο αντίπαλος, θα ερχόταν το αποτέλεσμα που προσδοκούσε ο διαιτητής, όπως το ερμηνεύουμε εμείς. Είναι για να απονείμουν δικαιοσύνη και όχι να επιλέγουν τα σφυρίγματα. Να ευχηθώ καλή συνέχεια, συνεχίζουμε την προσπάθειά μας, πρέπει να γίνουμε καλύτεροι και να βρούμε επιπλέον λύσεις στις επιλογές του αντιπάλου.

Είναι επιλογή του κάθε αντιπάλου και είναι αγωνιστική συνθήκη δική μας ευθύνη που δεν είχαμε τις λύσεις και κέρδος για τον αντίπαλο. Είναι όλες δοκιμασμένες λύσεις, γνωρίζουμε τι μπορεί να δώσει καθένας από τα παιδιά. Μια λύση ήταν ο Ντούνγκα που μπορεί να σουτάρει από μέση απόσταση, να πλαγιοκοπήσει, το πρόβλημα ήταν οι συνεργασίες που δεν μας επέτρεπαν να φτάσουμε σε φάση εκτέλεσης. Αν της κόψεις το ρυθμό έχει προβλήματα, μας έκοβε συνέχεια το ρυθμό και σε κάθε σφύριγμα χρειαζόταν ένα λεπτό για να ξεκινήσει ο αγώνας, μπορεί να είχαμε 30 διακοπές στον αγώνα. Ήταν ένας παράγοντας που δεν εξαρτάται από μας», δήλωσε ο Καλαϊτζίδης.