Βαθμολογία

Πετράκης: «Να δείξουμε συγκέντρωση και πειθαρχία»

Με τους τρεις βαθμούς θα προσπαθήσει να φύγει ο ΑΟΧ - Κισσαμικός από το Παγκρήτιο στο κυριακάτικο (5/11) κρητικό ντέρμπι με τον Εργοτέλη, με τον Γιώργο Πετράκη να ζητά από τους παίκτες του να παρουσιαστούν συγκεντρωμένοι και πειθαρχημένοι.

Μιλώντας την Παρασκευή (3/11) στην επίσημη ιστοσελίδα της ομάδας, ο νεαρός τεχνικός τόνισε ότι περιμένει να γίνει ένα ωραίο παιχνίδι μεταξύ δύο ομάδων με χαμηλό μέσο όρο ηλικίας.

«Επειδή παίζουν δύο ομάδες από την Κρήτη υπάρχουν κάποιες ιδιαιτερότητες. Για εμάς είναι ένα δύσκολο παιχνίδι εκτός έδρας, με μία ομάδα νεανική, όπως κι εμάς. Υπάρχουν θέματα που θα έχουμε να αντιμετωπίσουμε σε σχέση με το προηγούμενο παιχνίδι. Από την άλλη νιώθω ότι η ετοιμότητά μας είναι σε πολύ καλό βαθμό και θα κάνουμε το καλύτερο δυνατό για να πάρουμε ένα θετικό αποτέλεσμα.

Τα φιλικά είναι φιλικά και τα επίσημα είναι επίσημα. Από μόνο του το γεγονός ότι διακυβεύονται βαθμοί αλλάζει τα δεδομένα και για εμάς η αντιμετώπιση θα είναι πολύ διαφορετική και δεν θα μας επηρεάσει καθόλου το ότι είχαμε πάρει μία νίκη σε ένα φιλικό παιχνίδι.

Επειδή όπως προείπα είναι δύο νεανικές ομάδες και σίγουρα και οι δύο θα τρέξουν πολύ, υπάρχει κίνητρο και θα γίνει ένα ωραίο παιχνίδι, η συγκέντρωση και η πειθαρχία νομίζω ότι είναι τα σημεία “κλειδιά” για το συγκεκριμένο ματς», δήλωσε ο Πετράκης.

Από την πλευρά των παικτών, ο Άγγελος Ζιούλης είπε: «Εμείς από την πλευρά μας θέλουμε να συνεχίσουμε τις θετικές εμφανίσεις. Το παιχνίδι δεν θα έχει καμία σχέση με το φιλικό προετοιμασίας που παίξαμε, θα είναι διαφορετικό παιχνίδι. Ο αντίπαλος παρουσίασε ένα πολύ ποιοτικό πρόσωπο στην πρεμιέρα και πιστεύω ότι αν εφαρμόσουμε το πλάνο του προπονητή και μείνουμε συγκεντρωμένοι 90' έχουμε πολλές πιθανότητες να πάρουμε ένα θετικό αποτέλεσμα.

Το ότι δεν τρώμε εύκολα γκολ είναι πολύ θετικό για εμάς, αλλά το μυστικό μας είναι ότι όλοι παίζουμε με πολύ πάθος, πολλή όρεξη και όλα τα παιδιά έχουμε θέληση να προχωρήσουμε παραπάνω. Αυτό είναι το μυστικό μας και έτσι πρέπει να συνεχίσουμε».