Βαθμολογία

Απέσυραν το ενδιαφέρον τους για τον Αχαρναϊκό οι αδερφοί Μελά

Ραγδαίες είναι οι εξελίξεις στον Αχαρναϊκό, με τα αδέρφια Μελά να ανακοινώνουν την Παρασκευή (3/11) ότι αποσύρουν το ενδιαφέρον τους για την αγορά των μετοχών της ομάδας.

Είχε προηγηθεί το τελεσίγραφό τους, στο οποίο καλούσαν τον Κλήμη Κολιό να έρθει σε επαφή μαζί τους ώστε να προχωρήσει η υπόθεση. Αυτό δεν συνέβη ποτέ και έτσι αποφάσισαν να αποσυρθούν…

Αναλυτικά η ανακοίνωση: «Είχαμε όλη την καλή διάθεση να αναλάβουμε τη διοίκηση της Π.Α.Ε. Α.Ο. ΝΕΟΣ ΑΧΑΡΝΑΪΚΟΣ, ώστε να πετύχουμε την οικονομική και αγωνιστική εξυγίανση της ιστορικής ομάδας του Μενιδίου. Η πρόθεσή μας αυτή, όμως δεν τελεσφόρησε, καθώς ουδέποτε υλοποιήθηκαν οι υποσχέσεις που μας δόθηκαν.

Η μεταβίβαση των μετοχών της Π.Α.Ε. Α.Ο. ΝΕΟΣ ΑΧΑΡΝΑΪΚΟΣ, δεν πραγματοποιήθηκε, παρά την καταληκτική ημερομηνία (1η Νοεμβρίου 2017 ) που θέσαμε, κι έτσι δεν μπορέσαμε ποτέ να διοικήσουμε. Μετά από αυτά γνωστοποιούμε μέσω της παρούσας ανακοίνωσης ότι αποσύρουμε το ενδιαφέρον μας για την απόκτηση του πλειοψηφικού πακέτου των μετοχών της Π.Α.Ε. Α.Ο. ΝΕΟΣ ΑΧΑΡΝΑΪΚΟΣ. Ας αναλογιστεί ο καθένας το μερίδιο ΕΥΘΥΝΗΣ του.

Αφοί Μελά».