Βαθμολογία

Αλεξάνδρου: «Είναι δύσκολο με αυτές τις ομάδες»

Δηλώσεις έκανε στο ΣΠΟΡ FM 94.6 ο άλλοτε παίκτης της ΑΕΛ και νυν του ΑΠΟΕΛ Νεκτάριος Αλεξάνδρου ο οποίος αναφέρθηκε στην εικόνα του ΑΠΟΕΛ στο χθεσινό (1/11) παιχνίδι με την Ντόρτμουντ και την εν γένει πορεία των "γαλαζοκίτρινων" στη διοργάνωση.

Αναλυτικά τα λεγόμενα του Κύπριου άσου:

Για το αν υπάρχουν πιθανότητες για πρόκριση στο Europa League:

«Υπάρχουν οι ίδιες πιθανότητες που είχαμε στην αρχή. Κάθε παιχνίδι με αυτές τις ομάδες είναι δύσκολο και δεν μπορούμε να μιλήσουμε για πρόκριση. Θα προσπαθήσουμε να κλέψουμε κάποιο αποτέλεσμα, αλλά θα πρέπει να είμαστε ρεαλιστές. Αν το πάρουμε ρεαλιστικά, δεν είναι εύκολο να προκριθούμε».

Για την διαφορά εικόνας σε Κύπρο και Ευρώπη:

«Ότι παθαίνουμε στην Κύπρο, παθαίνει η Ντόρτμουντ στην Ευρώπη. Ξέραμε ότι δεν ήταν στην καλύτερη δυνατή κατάσταση, προσπαθήσαμε να εκμεταλλευτούμε τις όποιες δυνατότητες μας και το κάναμε. Μας βγαίνει το να αμυνόμαστε στην Ευρώπη και να χτυπάμε στην κόντρα. Είμαστε περήφανοι για την μέχρι τώρα πορεία μας»

Για την κακή εικόνα του ΑΠΟΕΛ στην Κύπρο:

«Είναι φανερό ότι στους αγώνες στην Κύπρο αντιμετωπίζουμε πρόβλημα στη δημιουργία. Αφήσαμε πίσω μας την προηγούμενη βδομάδα και μετά το αποτέλεσμα χθες πιστεύουμε ότι θα αλλάξει αυτό. Η ομάδα διαθέτει τους μηχανισμούς να μπορεί να αντιμετωπίζει τις δυσκολίες και αυτό θα κάνει».

Για το αν οι παίκτες διαλέγουν παιχνίδια:

«Απάντησα σε αυτό στην Κύπρο. Δεν διαλέγουμε παιχνίδια. Κανείς παίκτης δεν το κάνει αυτό στην ομάδα. Πρέπει να δημιουργούμε περισσότερες ευκαιρίες και να σκοράρουμε στην Κύπρο. Έχουμε να λύσουμε τέτοια θέματα και δεν έχει να κάνει με το ότι διαλέγουμε παιχνίδια»