Βαθμολογία

ΑΕΚ για το μεγάλο βήμα πρόκρισης

Ένα πολύ σπουδαίο παιχνίδι δίνει σήμερα (2/11 20:00) η ομάδα της ΑΕΚ η οποία υποδέχεται τη Μίλαν για την 4η αγωνιστική του 4ου ομίλου του Europa League.

Η ομάδα του Μανόλο Χιμένεθ μετά την ισοπαλία στο Μιλάνο πριν δυο εβδομάδες αντιμετωπίζει στο κατάμεστο ΟΑΚΑ τους "ροσονέρι" με στόχο ένα θετικό αποτέλεσμα που θα της δώσει το δικαίωμα να κάνει το μεγάλο βήμα πρόκρισης στους "32" της διοργάνωσης.

Η Ένωση που τα πηγαίνει εξαιρετικά στον όμιλο κατεβαίνει στην αναμέτρηση με οδηγό την αναμέτρηση της σεζόν 2006-2007 όταν και είχε επικρατήσει των Ιταλών με 1-0 με τέρμα του Ζούλιο Σέζαρ. Ένα αποτέλεσμα που μπορεί να μην είχε δώσει τότε στην ΑΕΚ την πρόκριση στους "16" του Champions League, όμως δεν παύει να είναι μια μεγάλη νίκη.

Στην ΑΕΚ το κλίμα είναι πολύ καλό και υπάρχει αισιοδοξία για ένα θετικό αποτέλεσμα που θα δώσει στους "κιτρινόμαυρους" την δυνατότητα να υποδεχθούν από θέση ισχύος την Ριέκα στις 23 Νοεμβρίου όταν και θα παιχτεί το μεγαλύτερο μέρος της πρόκρισης. Και αυτό γιατί με ένα θετικό αποτέλεσμα σήμερα η ΑΕΚ θα έχει τουλάχιστον 6 βαθμούς και η πρωταθλήτρια Κροατίας το πολύ να έχει και εκείνη 6 το βράδυ, αν νικήσει την Αούστρια.

Σε αυτό το ενδεχόμενο Αθηναίοι και Κροάτες θα ισοβαθμούν με 6 βαθμούς με την Ένωση να έχει το προβάδισμα λόγω της νίκης στην Κροατία όπερ σημαίνει ότι με ακόμα μια στην Αθήνα θα προκριθεί και μαθηματικά χωρίς να την ενδιαφέρει το αποτέλεσμα του τελευταίου αγώνα στη Βιέννη με την Αούστρια.

Αναλυτικά το πρόγραμμα του ομίλου της ΑΕΚ:

20:00

ΑΕΚ - Μίλαν

Ριέκα - Αούστρια Βιέννης

Βαθμολογία:

1. Μίλαν 7

2. ΑΕΚ 5

3. Ριέκα 3

4. Αούστρια Βιέννης 1