Βαθμολογία

Σε Νάπολι και Λονδίνο όλα τα φώτα

Τέταρτη αγωνιστική, πράξη δεύτερη στους ομίλους του Champions League σήμερα (1/11) εκεί που διεξάγονται οι αγώνες από τον 5ο έως και τον 8ο όμιλο.

Παιχνίδια στα οποία αναμένεται να ξεκαθαρίσουν αρκετά καθώς μπαίνουμε στην τελική ευθεία των ομίλων, με τα φώτα σήμερα να πέφτουν στα παιχνίδια στη Νάπολη και στο Λονδίνο.

Δυο πρωτοπόροι λοιπόν συγκρούονται σήμερα στην Ιταλία εκεί που η πρωτοπόρος της Serie A Νάπολι υποδέχεται αυτή της Premier League Μάντσεστερ Σίτι σε αναμέτρηση που "κόβει" την ανάσα. Η Νάπολι με τρεις βαθμούς θέλει μόνο τη νίκη προκειμένου να μην χάσει την επαφή της με την δεύτερη θέση, καθώς η Σαχτάρ Ντόνετσκ αναμένεται να επικρατήσει της Φέγενορντ, ενώ οι Άγγλοι έχοντας το απόλυτο 3/3 θέλουν ακόμα μια νίκη που θα τους στείλει και μαθηματικά στην επόμενη φάση.

Στο Λονδίνο το έτερο μεγάλο ματς μεταξύ της Τότεναμ και της Ρεάλ, δυο ομάδων που κάνουν πάρτι στον 8ο όμιλο απέναντι σε Ντόρτμουντ και ΑΠΟΕΛ και μόνο αν ...αυτοκτονήσουν δεν θα βρεθούν στην επόμενη φάση. Στο σημερινό παιχνίδι ο νικητής, αν υπάρξει, προκρίνεται στην φάση των "16", ενώ αν οι δυο ομάδες πάρουν από ένα βαθμό, ισοπαλία δηλαδή, θα χρειάζονται μια ακόμα νίκη στα επόμενα δυο παιχνίδια τους, εκτός αν λήξει ισόπαλο και το παιχνίδι ΑΠΟΕΛ - Ντόρτμουντ.

Τέλος σημαντικά παιχνίδια για τον 5ο και τον 7ο όμιλο, εκεί που στον 5ο η Σεβίλλη υποδέχεται την Σπαρτάκ Μόσχας έχοντας ένα βαθμό παραπάνω από τους Ισπανούς, πέντε έναντι τεσσάρων και σίγουρα ο νικητής αν υπάρξει παίρνει σοβαρό προβάδισμα πρόκρισης. Πάνω κάτω τα ίδια και στον 7ο όμιλο με την Πόρτο των τριών βαθμών να υποδέχεται την Λειψία των τεσσάρων σε παιχνίδι που αναμένεται να κρίνει πολλά για το ποια ομάδα θα ακολουθήσει την Μπεσίκτας στην επόμενη φάση.

Αναλυτικά τα σημερινά παιχνίδια των ομίλων από τον 5ο ως τον 8ο:

5ος όμιλος

21:45

Λίβερπουλ - Μάριμπορ

Σεβίλλη - Σπαρτάκ Μόσχας

Βαθμολογία:

1. Λίβερπουλ 5

2. Σπαρτάκ Μόσχας 5

3. Σεβίλλη 4

4. Μάριμπορ 1

6ος όμιλος

21:45

Νάπολι - Μάντσεστερ Σίτι

Σαχτάρ Ντόνετσκ - Φέγενορντ

Βαθμολογία:

1. Μάντσεστερ Σίτι 9

2. Σαχτάρ Ντόνετσκ 6

3. Νάπολι 3

4. Φέγενορντ 0

7ος όμιλος

19:00

Μπεσίκτας - Μονακό

21:45

Πόρτο - Λειψία

Βαθμολογία:

1. Μπεσίκτας 9

2. Λειψία 4

3. Πόρτο 3

4. Μονακό 1

8ος όμιλος

21:45

Τότεναμ - Ρεάλ Μαδρίτης

Ντόρτμουντ - ΑΠΟΕΛ

Βαθμολογία:

1. Τότεναμ 7

2. Ρεάλ Μαδρίτης 7

3. Ντόρτμουντ 1

4. ΑΠΟΕΛ 1