Βαθμολογία

Διαζύγιο σε καλό κλίμα Αχιλλέα - Τριανταφυλλόπουλου

Παρελθόν αποτελεί από την ομάδα του Αχιλλέα Φαρσάλων ο Μάκης Τριανταφυλλόπουλος κάτι που επισημοποιήσε και η ομάδα των Φαρσάλων.

Ο έμπειρος τεχνικός είχε θέσει την παραίτησή του στην διοίκηση του Αχιλλέα, μια παραίτηση που έγινε δεκτή, ενώ στην ανακοίνωση τους τα Φάρσαλα ευχαριστούν τον κ. Τριανταφυλλόπουλο για την μέχρι τώρα συνεργασία.

Αναλυτικά η σχετική ανακοίνωση:

Η Διοίκηση της ομάδος μας ανακοινώνει την λύση της συνεργασίας της με τον προπονητή κ. Μάκη Τριανταφυλλόπουλο. Ο κ. Τριανταφυλλόπουλος έθεσε την παραίτηση του στους ανθρώπους της ομάδος μας η οποία και έγινε δεκτή.

Σύσσωμη η ομάδα μας ευχαριστεί θερμά τον κ. Τριανταφυλλόπουλο για την μέχρι τώρα συνεργασία και του εύχεται καλή συνέχεια και κάθε επιτυχία στην προσωπική και επαγγελματική του ζωή.

Τριανταφυλλόπουλος: «Τυχερός που συνεργάστηκα με τους παίκτες του Αχιλλέα»

Αναλυτικά τα λεγόμενα του κ. Τριανταφυλλόπουλου για την απόφαση παραίτησής του:

«Μετά τα ανεπιτυχή αποτελέσματα της τελευταίας εβδομάδος είμαι υποχρεωμένος να υποβάλλω την παραίτηση μου πιστεύοντας ότι έτσι θα βοηθήσω στην βαθμολογική ανάκαμψη της ομάδος που υπηρέτησα σαν παίκτης και προπονητής για πάρα πολλά χρόνια. Σε τέτοιες στιγμές πρώτος υπεύθυνος είναι ο προπονητής και πρέπει να αναλαμβάνει τις ευθύνες του.

Αισθάνομαι τυχερός που συνεργάστηκα με τους συγκεκριμένους ποδοσφαιριστές γιατί πρόκειται για αξιόλογους παίκτες και πολύ καλούς χαρακτήρες. Είμαι βέβαιος ότι έχουν τις δυνατότητες να πετύχουν τον φετινό τους στόχο.

Θέλω να ευχαριστήσω τον κ. Χρήστο Τσαπραΐλη και την Διοίκηση του για την πολύ καλή συνεργασία, τους συνεργάτες μου στο προπονητικό τιμ τον φροντιστή της ομάδος και τους φιλάθλους που πάντα στηρίζουν την ομάδα. Εύχομαι καλή συνέχεια σε όλους».