Βαθμολογία

Απέλυσε τον Λιάσο Λουκά η Νέα Σαλαμίνα

Σε λύση της συνεργασίας με τον Λιάσο Λουκά προχώρησε η διοίκηση της Νέας Σαλαμίνας, όπως ανακοινώθηκε και επίσημα το βράδυ της Τρίτης (17/10) κατόπιν ομόφωνης απόφασης του Διοικητικού Συμβουλίου. Η σταγόνα που ξεχείλισε το ποτήρι είχε προκύψει μία ημέρα νωρίτερα με την ισοπαλία στο «Αμμόχωστος» κόντρα στον Εθνικό Άχνας που άφησε την ομάδα στη 12η θέση του βαθμολογικού πίνακα.

Αναλυτικά: «Το Διοικητικό Συμβούλιο της ΝΕΑΣ ΣΑΛΑΜΙΝΑΣ ΑΜΜΟΧΩΣΤΟΥ, σε αποψινή του συνεδρία αποφάσισε ομόφωνα την αποδέσμευση του προπονητή Λιάσου Λουκά. Ευχαριστούμε τον Λιάσο για την προσφορά του και του ευχόμαστε καλή συνέχεια στην καριέρα του.

Σε μία σειρά άλλων μέτρων, ανακοινώνεται ότι θα ενισχυθεί η εφορεία ποδοσφαίρου της ομάδας μας και θα υπάρξει και συνάντηση με τους ποδοσφαιριστές, όπου θα συζητηθούν θέματα απειθαρχίας που παρουσιάστηκαν στην ομάδα μας.

Τέλος, εξετάστηκαν συμπεριφορές φιλάθλων της ομάδας μας και για αποφυγή μελλοντικών παρόμοιων περιστατικών και για το καλώς νοούμενο συμφέρον του σωματείου μας, λήφθησαν αποφάσεις που θα ανακοινωθούν στους ίδιους.

Καλούμε τον κόσμο της ΝΕΑΣ ΣΑΛΑΜΙΝΑΣ να σταθεί δίπλα στην ομάδα μας, ενόψει της δύσκολης συνέχειας, με συσπείρωση και ενότητα, ΟΛΟΙ μαζί για το καλό της μεγάλης ιδέας!».