Βαθμολογία

Σπουδαίο ματς στα Φάρσαλα

Εμβόλιμη αγωνιστική υπάρχει αύριο (18/10) στο πρωτάθλημα της Γ' Εθνικής εκεί όπου στον 4ο όμιλο συμμετέχει ο Αχιλλέας Φαρσάλων.

Η ομάδα του Μάκη Τριανταφυλλόπουλου υποδέχεται στις 16:00 στο γήπεδο Φαρσάλων την πρωτοπόρο και μεγάλο φαβορί για την άνοδο ομάδα του ΝΠΣ Βόλου. Ένα παιχνίδι δύσκολο για την λαρισινή ομάδα απέναντι στους Βολιώτες και θα προσπαθήσει να γίνει η πρώτη ομάδα που θα κόψει βαθμούς από τους πρωτοπόρους.

Αναφορικά με τυχόν προβλήματα δεν θα αγωνιστεί ο τιμωρημένος Βούλγαρης, ενώ ο Μπένος επανήλθε καθώς υπηρετεί την στρατιωτική του θητεία, ωστόσο πήρε μετάθεση για την Λάρισα, έχει κάνει προπονήσεις όμως θα φανεί τις επόμενες μέρες πότε θα είναι έτοιμος.

Από εκεί και πέρα άπαντες είναι στην διάθεση του κ. Τριανταφυλλόπουλου και στην ομάδα υπάρχει αισιοδοξία κάτι που ανέφερε και ο τεχνικός του Αχιλλέα στο athleticlarissa.gr.

Αναλυτικά τα λεγόμενα του:

«Παίζουμε ένα πολύ δύσκολο παιχνίδι, ίσως με την καλύτερη ομάδα όπως λένε όλοι, εμείς ο στόχος μας είναι να διεκδικούμε βαθμούς σε κάθε παιχνίδι. Σίγουρα το ότι παίζουμε απέναντι στην πρωτοπόρο και με το απόλυτο, αν κάνουμε θετικό αποτέλεσμα θα προκαλέσει αίσθηση. Παίζουμε στην έδρα μας, είμαστε διαφορετική ομάδα το δείξαμε και με την Θήβα και στόχος μας είναι να παίρνουμε βαθμούς σε κάθε παιχνίδι».

Αναλυτικά το πρόγραμμα των αναμετρήσεων της 4ης αγωνιστικής του 4ου ομίλου της Γ' Εθνικής:

Τετάρτη 18 Οκτωβρίου

16:00

ΑΠΟΚ Βελούχι - Οπούντιος Μαρτίνου

Θήβα - Νίκη Βόλου

ΓΣ Αλμυρός - Διγενής Νεοχωρίου

Αχιλλέας Φαρσάλων - ΝΠΣ Βόλος

ΑΟ Σελλάνων - Αμβρυσσέας Διστόμου

Ολυμπιακός Βόλου - Ρήγας Φεραίος

Ρεπό: Αστέρας Ιτέας

και η μέχρι στιγμής βαθμολογία:

1. ΝΠΣ Βόλος 9

2. Αμβρυσσέας Διστόμου 6

3. Νίκη Βόλου 6

4. Ρήγας Φεραίος 6

5. ΓΣ Αλμυρός 6

6. Ολυμπιακός Βόλου 4

7. Θήβα 4

8. ΑΠΟΚ Βελούχι 3

9. Οπούντιος Μαρτίνου 3

10. Αχιλλέας Φαρσάλων 3

11. ΑΟ Σελλάνων 1

12. Αστέρας Ιτέας 1

13. Διγενής Νεοχωρίου 0

ΑΝΤΩΝΗΣ ΡΗΓΑΝΑΚΟΣ