Βαθμολογία

Ρούνεϊ: «Θα άλλαζα όλα τα ρεκόρ με το Μουντιάλ»

Δηλώσεις έκανε ο Γουέιν Ρούνεϊ σε τηλεοπτική εκπομπή της Αγγλίας αναφορικά με την βράβευση του από τον σερ Μπόμπι Τσάρλτον πριν την αναμέτρηση των «λιονταριών».

Όπως ανέφερε ο 31χρονος άσος θα άλλαζε όλα τα ρεκόρ του με την κατάκτηση ενός Μουντιάλ με την Αγγλία, η οποία απέχει από τα τρόπαια από το 1966 όταν και είχε κατακτήσει το στέμμα στη χώρα της.

Αναλυτικά τα λεγόμενα του παίκτη της Έβερτον:

«Ήταν μια πραγματική τιμή για μένα να συναντήσω τον Σερ Μπόμπι, όταν είχα έρθει πρώτη φορά στο Όλντ Τράφορντ και πολλές φορές κατά την 13χρονη παρουσία μου στην Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ. Ήταν ένας σπουδαίος παίκτης και θα είναι πάντα ένας θρύλος. Είμαι εξαιρετικά υπερήφανος που έσπασα τα ρεκόρ για την Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ και την Αγγλία.

Όταν συνέβησαν αυτά τα δυο ο Μπόμπι Τσάρλτον ήταν ευχαριστημένος για μένα και λίγο απογοητευμένος. Αυτά τα ρεκόρ είχαν μείνει άθικτα για πολλά χρόνια. Ο Σερ Μπόμπι όμως κατέχει ένα ρεκόρ που πραγματικά όλοι θα θέλαμε να είχαμε. Να είμαστε μέρος της μοναδικής εθνικής ομάδας της Αγγλίας που σήκωσε το Παγκόσμιο Κύπελλο. Σίγουρα αν μπορούσα, θα του έδινα πίσω τα ρεκόρ με τα τέρματα με αντάλλαγμα ένα μετάλλιο παγκόσμιου πρωταθλητή».