Βαθμολογία

Παπασταθόπουλος: «Άθλος οι 19 βαθμοί»

Ο Σωκράτης Παπασταθόπουλος μίλησε για την μέχρι τώρα πορεία της Εθνικής στα προκριματικά και ζήτησε την στήριξη του κόσμου στο καθοριστικό ματς κόντρα στο Γιβραλτάρ την ερχόμενη Τρίτη στο Φάληρο.

Στον χαρακτήρα της Εθνικής απέδωσε σε μεγάλο βαθμό το «διπλό» επί της Κύπρου ο Σωκράτης Παπασταθόπουλος. Ο διεθνής στόπερ, μιλώντας στο «ΣΚΑΪ», μετά το τέλος δήλωσε απόλυτα ικανοποιημένος από την βαθμολογική συγκομιδή της ομάδας βάσει της δυσκολίας του ομίλου και ζήτησε από τον κόσμο να βρεθεί στο Καραϊσκάκη την ερχόμενη Τρίτη για το ματς με το Γιβραλτάρ. Αναλυτικά:

«Υπάρχει δρόμος ακόμη. Απομένει ένα ακόμη σημαντικό ματς το οποίο δεν θα είναι εύκολο. Για ακόμη μια φορά θέλω να ζητήσω απ’ τον κόσμο να βρεθεί στο Καραϊσκάκη και να μας βοηθήσει γιατί θα υπάρχει άγχος και θέλουμε να πάρουμε οπωσδήποτε τους βαθμούς. Υπάρχουν τέσσερις όμιλοι, μαζί με τον δικό μας, από τους οποίος θα προκύψει ο χειρότερος δεύτερος» .

Για την ανατροπή: «Δεχτήκαμε ένα γκολ από μια ωραία προσπάθεια, αλλά δείξαμε χαρακτήρα και ότι θέλουμε πολύ το ματς. Γι’αυτό και καταφέραμε να πάρουμε το διπλό».

Για την πορεία της ομάδας: «Αν κοιτάξουμε όλους τους ομίλους και δούμε ότι πήραμε 19 βαθμούς μετά από δύο τόσο άσχημα χρόνια μπορώ να πω ότι αυτό είναι άθλος. Οι 19 βαθμοί, στους οποίους συμπεριλαμβάνω και τη νίκη με το Γιβραλτάρ, θα είναι πάρα μα πάρα πολλοί. Ο πρώτος στόχος ήταν να γίνουμε ομάδα και προσπαθούμε για αυτό, θέλουμε ακόμη δουλειά . Όσο έρχονται και τα αποτελέσματα και είμαστε ενωμένοι θα γινόμαστε ολοένα και καλύτεροι».