Βαθμολογία

Ανακοίνωσε τον Χριστόπουλο ο Άρης Λεμεσού

Ο Νικόλας Μαρτίδης αποτελεί παρελθόν για τον Άρη Λεμεσού, όπως ανακοινώθηκε και επίσημα την Πέμπτη (5/10). Σημειώνεται ό, τι οι «πράσινοι» καταλαμβάνουν την προτελευταία θέση στον βαθμολογικό πίνακα του κυπριακού πρωταθλήματος μετρώντας τρεις βαθμούς σε έξι ματς.

«Νικόλα, σε ευχαριστούμε για την πολύτιμη προσφορά σου στον Άρη Λεμεσού και σου ευχόμαστε τα καλύτερα στην καριέρα και στην προσωπική σου ζωή», αναφέρεται σχετικά.

Λίγες ώρες αργότερα και πιο συγκεκριμένα το βράδυ της ίδιας ημέρας προσλήφθηκε ο Γιάννης Χριστόπουλος υπογράφοντας συμβόλαιο συνεργασίας μέχρι το τέλος της σεζόν. Μάλιστα, ο 44χρονος τεχνικός είχε ταξιδέψει από το μεσημέρι της Πέμπτης (5/10) στη Μεγαλόνησο, όπου είχε μία πρώτη γνωριμία με τους ποδοσφαιριστές στην προπόνηση.

Παλαιότερα είχε εργαστεί στις ομάδες Νέων τόσο του Ολυμπιακού όσο και της ΑΕΚ. Επιπρόσθετα, τη σεζόν 2012-2013 είχε αναδειχθεί προπονητής της χρονιάς καταφέρνοντας να βγάλει τον ΠΑΣ Γιάννινα στο Γιουρόπα Λιγκ, αλλά οι Ηπειρώτες δεν είχαν εξασφαλίσει άδεια συμμετοχής από την ΟΥΕΦΑ. Κατόπιν, πέρασε από την ουκρανική Ταβρίγια και αμέσως μετά από τον Πλατανιά και τον Λεβαδειακό δίχως επιτυχία.