Βαθμολογία

Το πρόγραμμα AEL VOLLEYBALL SUPPORTER

Την έναρξη του προγράμματος "AEL VOLLEYBALL SUPPORTER" ανακοίνωσε το τμήμα βόλεϊ των "βυσσινί" και στο οποίο καλεί τον κόσμο να υποστηρίξει την προσπάθεια του τμήματος.

Αναλυτικά η σχετική ανακοίνωση:

To Τμήμα Βόλεϊ της ΑΕΛ ανακοινώνει την έναρξη του προγράμματος "AEL VOLLEYBALL SUPPORTER" και σας καλεί να γίνετε Υποστηρικτές του Τμήματος Βόλεϊ της ΑΕΛ.

Η συμμετοχή στο πρόγραμμα για τη σεζόν 2017/2018 εξασφαλίζεται με τη απόκτηση της κάρτας AEL VOLLEYBALL SUPPORTER 2017/2018 η οποία διαθέτει μοναδικό ατομικό αριθμό Υποστηρικτή.

Η απόκτηση της κάρτας και της ιδιότητας του Υποστηρικτή θα προσφέρει:

1) Ειδικές προσφορές και εκπτώσεις από επιχειρήσεις της πόλης μας οι οποίες και θα συμμετάσχουν στο Πρόγραμμα. Με την επίδειξη της Κάρτας ο Υποστηρικτής θα εξασφαλίζει ειδικές εκπτώσεις και προσφορές από τους Χορηγούς και άλλες συνεργαζόμενες επιχειρήσεις με τη λίστα να ανανεώνεται και να αυξάνεται διαρκώς.

2) Συχνή και πλήρης ενημέρωση για όλες τις αγωνιστικές υποχρεώσεις και την αγωνιστική κατάσταση των ομάδων μέσω ηλεκτρονικού ταχυδρομείου.

3) Ειδική συμμετοχή σε Εκδηλώσεις Υποστηρικτών του Τμήματος οι οποίοι θα διοργανωθούν εντός της χρονιάς.

4) Ειδική Έκπτωση στο Ετήσιο Ημερολόγιο της ΑΕΛ και σε άλλα προϊόντα του Σωματείου.

Στήριξε την ομάδα της καρδιάς σου, στήριξε το Τμήμα Βόλεϊ. Η απόκτηση της Κάρτας Υποστηρικτή θα είναι δυνατή στα γραφεία του Σωματείου της ΑΕΛ, σε επιχειρήσεις Χορηγών καθώς και από τους υπεύθυνους του Τμήματος Βόλεϊ.