Βαθμολογία

Για το 2/2 η ΑΕΚ

Ημέρα Europa League η σημερινή (28/9) εκεί που η εκπρόσωπος της χώρας μας ΑΕΚ αγωνίζεται στις 22:05 με αντίπαλο την Αούστρια Βιέννης στο ΟΑΚΑ.

Η ομάδα του Μανόλο Χιμένεθ μετά την εντυπωσιακή ανατροπή με τον Ολυμπιακό και τη νίκη 3-2 επικεντρώνεται στην Ευρώπη όπου και εκεί έχει ξεκινήσει θετικά με τη νίκη στη Κροατία 2-1 κόντρα στη Ριέκα. Αν απόψε το βράδυ η Ένωση έχει επικρατήσει των Βιεννέζων θα έχει κάνει το σημαντικότερο βήμα για την πρόκριση καθώς με έξι βαθμούς θα πατάει "γερά" στην πρώτη δυάδα.

Και το σημαντικότερο θα έχει αφήσει στο μηδέν την Αούστρια κάτι που λογικά θα συμβεί και με τη Ριέκα η οποία το πιθανότερο είναι ότι θα ηττηθεί στο Μιλάνο από τη Μίλαν. Άρα καταλαβαίνει κανείς το πόσο σημαντικό για την πρόκριση θα είναι οι πρωτοπόροι του ελληνικού πρωταθλήματος να έχουν έξι βαθμούς και οι υπόλοιποι ανταγωνιστές μηδέν, ενώ θα αγωνιστεί και χωρίς άγχος στα δυο επόμενα παιχνίδια με το φαβορί του ομίλου τη Μίλαν.

Αγωνιστικά η ΑΕΚ δεν θα μπορέσει να έχει διαθέσιμους για το σημερινό παιχνίδι τους Λαμπρόπουλο, Τσιγκρίνσκι, Μπάρκα, Γιακουμάκη, Σιμόες, Κλωναρίδη και Λόπες, ενώ την αποστολή αποτελούν οι: Ανέστης, Τσιντώτας, Μπακάκης, Γκάλο, Βράνιες, Τσόσιτς, Τζανετόπουλος, Γιαννούτσος, Γιόχανσον, Γαλανόπουλος Αϊντάρεβιτς, Μάνταλος, Χριστοδουλόπουλος, Βλαχομήτρος Τρίστασον, Ροντρίγκες, Αραούχο, Λιβάια, Μπακασέτας.

Αναλυτικά το πρόγραμμα του ομίλου της ΑΕΚ:

22:05 ΑΕΚ - Αούστρια Βιέννης

22:05 Μίλαν - Ριέκα

Βαθμολογία:

1. Μίλαν 3

2. ΑΕΚ 3

3. Ριέκα 0

4. Αούστρια Βιέννης 0