Βαθμολογία

Δύσκολη αποστολή για Ολυμπιακό, ντέρμπι σε Παρίσι, Μαδρίτη

Ημέρα Champions League η σημερινή (27/9) με την διεξαγωγή των αναμετρήσεων της 2ης αγωνιστικής για τους τέσσερις πρώτους ομίλους.

Ο εκπρόσωπος της χώρας μας Ολυμπιακός έχει δύσκολη αποστολή καθώς αγωνίζεται στο Τορίνο κόντρα στην Γιουβέντους και μάλιστα εν μέσω εξελίξεων στον πειραϊκό σύλλογο. Ο Χάσι αποτέλεσε παρελθόν, οι πρωταθλητές είναι στο -5 από την κορυφή και ο Τάκης Λεμονής επέστρεψε για να μην χαθεί η χρονιά. Εξυπακούεται ότι όλα αυτά κάνουν υπερβολικά δύσκολα τα πράγματα για την ελληνική ομάδα απέναντι στην Γιουβέντους που επ ουδενί δεν θέλει να σκέφτεται απώλεια με τους "κόκκινους".

Από το έτερο πρόγραμμα ξεχωρίζουν για τον 2ο όμιλο το ντέρμπι ανάμεσα στην Παρί Σεν Ζερμέν και την Μπάγερν και για τον 3ο όμιλο το ντέρμπι Ατλέτικο Μαδρίτης - Τσέλσι. Στο Παρίσι η Παρί δείχνει αυτή τη στιγμή να είναι σε καλύτερη κατάσταση από την Μπάγερν και θέλει τη νίκη, με τους Βαυαρούς να μην έχουν ξεκινήσει καλά τη χρονιά, αλλά να θέλουν ένα θετικό αποτέλεσμα στην έδρα της Παρί.

Στη Μαδρίτη η Ατλέτικο μετά τον σημαντικό βαθμό στην έδρα της Ρόμα φιλοξενεί την Τσέλσι και θέλει τη νίκη που θα της δώσει το δικαίωμα να ανέβει στην κορυφή, ενώ τη νίκη θέλει και η ομάδα του Κόντε προκειμένου και να παραμείνει πρώτη με 6 βαθμούς, αλλά και να αφήσει πίσω της, την μεγάλη αντίπαλο της.

Αναλυτικά το σημερινό πρόγραμμα των αγώνων του Champions League:

1ος όμιλος

21:45 ΤΣΣΚΑ Μόσχας - Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ: COSMOTE SPORT 7

21:45 Βασιλεία - Μπενφίκα: COSMOTE SPORT 8

2ος όμιλος

21:45 Άντερλεχτ - Σέλτικ: COSMOTE SPORT 3 (Μ)

21:45 Παρί Σεν Ζερμέν - Μπάγερν Μονάχου: COSMOTE SPORT 5

3ος όμιλος

19:00 Καραμπάγκ - Ρόμα: COSMOTE SPORT 1

21:45 Ατλέτικο Μαδρίτης - Τσέλσι: COSMOTE SPORT 6

4ος όμιλος

21:45 Γιουβέντους - Ολυμπιακός: COSMOTE SPORT 2

21:45 Σπόρτινγκ Λισσαβόνας - Μπαρτσελόνα: COSMOTE SPORT 3