Βαθμολογία

Πλατανιάς: «Φτιάχνετε κλίμα για τη Ριζούπολη...»

Στην αντεπίθεση πέρασε την Πέμπτη (21/9) η διοίκηση του Πλατανιά ύστερα από τα παράπονα για τη διαιτησία που έκανε η πλευρά του Απόλλωνα Σμύρνης μετά το ματς Κυπέλλου των Περιβολίων την Τετάρτη (20/9).

Στην ανακοίνωση των Χανιωτών τονίζεται ότι στην «Ελαφρά Ταξιαρχία» προσπαθούν να φτιάξουν κλίμα εν όψει του σαββατιάτικου (23/9) αγώνα πρωταθλήματος στη Ριζούπολη, λέγοντας χαρακτηριστικά ότι «εκεί που μας χρωστούσαν κάποιοι έχουν βαλθεί να μας πάρουν και το βόδι».

Αναλυτικά: «Πολιτική της ΠΑΕ Πλατανιάς Χανίων είναι να μην μπαίνει σε δημόσιο διάλογο και να μην απαντά σε ανακοινώσεις άλλων ΠΑΕ, ακόμα και όταν αυτές αναφέρονται εναντίον της. Όμως στη χθεσινή ανακοίνωση της ΠΑΕ Απόλλων Σμύρνης δεν μπορούμε να μείνουμε με σταυρωμένα τα χέρια και δυστυχώς σε αντίθεση με τα πιστεύω μας, είμαστε αναγκασμένοι να σηκώσουμε το γάντι.

Έχουν περάσει 24 ώρες από την αναμέτρηση για το Κύπελλο και διαβάζοντας τις τοποθετήσεις του αντιπάλου μας, αναρωτιόμαστε αν είδαμε όλοι τον ίδιο αγώνα. Αν μια ομάδα θα μπορούσε να μιλήσει και να εκφράσει παράπονα για τις αποφάσεις των διαιτητών, αυτή είναι μόνο ο Πλατανιάς. Κάτι ανάλογο άλλωστε, θα μπορούσαμε να έχουμε πράξει και στο παιχνίδι με την Ξάνθη, όμως προτιμήσαμε να μην ανεβάσουμε τους τόνους για τη διαιτησία από την 2η αγωνιστική του πρωταθλήματος.

Ένα καθαρό πέναλτι που δεν δόθηκε στον Στόιτσεφ, ένα λανθασμένο οφσάιντ στον Βάντερσον και μια κόκκινη που έμεινε στο… τσεπάκι του διαιτητή, είναι ορισμένες από τις φάσεις που η ομάδα μας θα είχε κάθε δικαίωμα να διαμαρτυρηθεί και οι οποίες θα μπορούσαν να έχουν καθορίσει διαφορετικά το αποτέλεσμα του αγώνα.

Εκεί δηλαδή που μας χρωστούσαν, κάποιοι, έχουν βαλθεί να μας πάρουν και το βόδι, με σκοπό -είναι προφανές- τη δημιουργία κλίματος εν όψει της αναμέτρησης του Σαββάτου στην Ριζούπολη.

Η ΠΑΕ Πλατανιάς Χανίων, το τελευταίο που επιθυμεί είναι να λύνει τις αγωνιστικές διαφορές της στα γραφεία της ΚΕΔ. Επιθυμεί όμως ισονομία και βέβαια τα αρμόδια όργανα της διαιτησίας να αποδείξουν ότι λειτουργούν βάσει κανονισμών και όχι… προειδοποιήσεων».