Βαθμολογία

Αυλαία με πέντε αναμετρήσεις

Αυλαία έχουμε σήμερα (21/9) στην 1η αγωνιστική των ομίλων του κυπέλλου Ελλάδος με τις πέντε τελευταίες αναμετρήσεις.

Ιστορική στιγμή για τον Απόλλωνα Λάρισας στην επιστροφή του στο θεσμό όπου αντιμετωπίζει στο "Ελ Πάσο" την Καλλιθέα στις 18:15. Η δεύτερη τη τάξει επαγγελματική ομάδα της πόλης θα προσπαθήσει για τη νίκη απέναντι στους Αθηναίους προκειμένου να διεκδικήσει τις πιθανότητες πρόκρισης στην επόμενη φάση από τον όμιλο που επίσης συμμετέχουν η ΑΕΚ και η Λαμία.

Κατα τα άλλα η μέρα ξεκινάει με τρεις αναμετρήσεις στις 16:00 όπου ξεχωρίζει αυτή του Πανιωνίου με τον ΠΑΣ Γιάννινα. Τρεις μέρες μετά την μεταξύ τους μάχη στην Ήπειρο για το πρωτάθλημα οι δυο ομάδες συναντιούνται αυτή τη φορά στη Νέα Σμύρνη με στόχο και από τις δυο την θετική εκκίνηση σε έναν όμιλο που θα δοθεί σκληρή μάχη καθώς βρίσκεται και ο Άρης.

Ένας Άρης που αγωνίζεται στις 20:30 στο Αίγιο με αντίπαλο τον Παναιγιάλειο και επ ουδενί δεν θέλει να σκέπτεται απώλεια βαθμών προκειμένου να παίξει την πρόκριση στα παιχνίδια με Νεοσμυρνιώτες και Γιαννιώτες απέναντι στον θεωρητικά αδύναμο κρίκο του ομίλου την ομάδα του Αιγίου, ενώ τα έτερα δυο ματς των 16:00 είναι Κισσαμικός - Αχαρναϊκός και Σπάρτη - Τρίκαλα.

Αναλυτικά το σημερινό πρόγραμμα:

16:00 Πανιώνιος - ΠΑΣ Γιάννινα COSMOTE SPORT 1

16:00 Σπάρτη - Τρίκαλα COSMOTE SPORT 2

16:00 Κισσαμικός - Αχαρναϊκός COSMOTE SPORT 3

18:15 Καλλιθέα - Απόλλων Λάρισας COSMOTE SPORT 3

20:30 Παναιγιάλειος - Άρης COSMOTE SPORT 3