Βαθμολογία

Οφρυδόπουλος: «Μη μείνουμε στάσιμοι»

Με νίκη ξεκίνησε τη σεζόν η Παναχαϊκή, η οποία πραγματοποιώντας καλή εμφάνιση την Τετάρτη (20/9) έκαμψε την αντίσταση της Αναγέννησης Καρδίτσας για την 1η αγωνιστικής της φάσης των ομίλων του Κυπέλλου.

Στη συνέντευξη Τύπου ο Σωκράτης Οφρυδόπουλος κράτησε χαμηλούς τόνους και δήλωσε πως η ομάδα του δεν θα πρέπει να μείνει στάσιμη, ενώ μίλησε με πολύ καλά λόγια για τους Θεσσαλούς και τον Γιώργο Βαζάκα.

Αναλυτικά όσα δήλωσε: «Είναι τιμή μου που ο κ. Βαζάκας λέει καλά λόγια για μένα. Είναι τιμητικό και τον ευχαριστώ γιατί είναι ένας άνθρωπος με μεγάλη καριέρα στο χώρο. Όσον αφορά το παιχνίδι και χωρίς ίχνος κολακείας, προετοιμαστήκαμε για ένα παιχνίδι κόντρα σε μία πολύ καλή ομάδα. Εμείς έχουμε ένα ρόστερ με πολλά νέα παιδιά, λίγους έμπειρους παίκτες και αρκετούς από την περσινή χρονιά. Είχαμε να παίξουμε κόντρα σε μία ομάδα που αμύνεται καλά, και αυτό είναι πλεονέκτημα στο σύγχρονο ποδόσφαιρο. Αν μια ομάδα αμύνεται σωστά, μπορεί να σε εκθέσει και να σου βάλει γκολ, αν δεν προσέξεις.

Ήμασταν συγκροτημένοι και είχαμε υπολογίσει ότι μετά το 55′-60′ η πλάστιγγα θα έγερνε προς τα εμάς. Προσπαθήσαμε να πάρουμε το παιχνίδι από τα άκρα. Έχουμε παίκτες που έχουν καλές προσωπικές ενέργειες και ποιότητα. Το παιχνίδι γενικά ήταν ισορροπημένο. Πατούσαμε καλά στο δεύτερο μέρος, με καλή κυκλοφορία και αυτοπεποίθηση, ουσιαστικά δεν κινδυνεύσαμε και ήρθε το αποτέλεσμα που θέλαμε.

Έχουμε ακόμα δύο αντιπάλους από τη Σούπερ Λίγκα και είμαστε μέσα στο κόλπο. Πολλά συγχαρητήρια στον κ. Βαζάκα που έχει φτιάξει μία καλή ομάδα. Δεν πρέπει να μείνουμε στάσιμοι. Οι παίκτες είναι οι πρωταγωνιστές και δίνω συγχαρητήρια στα παιδιά μου. Περιμένουμε επιτέλους την έναρξη του πρωταθλήματος για να ξέρουμε που βαδίζουμε. Με τη νίκη που πετύχαμε σήμερα, θέλουμε να περάσουμε στην επόμενη φάση».

Τους παίκτες της Παναχαϊκής εκπροσώπησε ο Νίκος Μασούρας, ο οποίος είπε: «Συγχαρητήρια στην Καρδίτσα, είναι συγκεντρωμένη ομάδα και μας δυσκόλεψε αρκετά. Εμείς από την πλευρά μας έχουμε δουλέψει πολύ σκληρά αυτούς τους δύο μήνες και το αποτέλεσμα είναι πολύ καλό. Νομίζω δίκαια κερδίσαμε και θα μπορούσαμε να έχουμε πετύχει και άλλο γκολ. Θέλουμε να εξελιχτούμε μέσα και έξω από το γήπεδο, είμαστε μία ομάδα με Έλληνες παίκτες, έχουμε κάνει βήματα και έχουμε δεθεί. Θα κοιτάξουμε να διορθώσουμε τα λάθη μας και να είμαστε καλύτεροι παιχνίδι με παιχνίδι».