Βαθμολογία

Βαζάκας: «Έχει τελειώσει το ελληνικό ποδόσφαιρο»

Την ήττα με 1-0 γνώρισε η Αναγέννηση Καρδίτσας στο πρώτο επίσημο παιχνίδι της για τη νέα σεζόν. Από κάποια στιγμή και μετά φάνηκε να την εγκαταλείπουν οι δυνάμεις της και έχασε από την Παναχαϊκή για το Κύπελλο.

Στη συνέχεια ο Γιώργος Βαζάκας είπε πως χρειάζεται χρόνος για να γίνει η ομάδα του όπως τη θέλει, ενώ ξέσπασε για την κατάσταση που επικρατεί στη Β' Εθνική, δεδομένου ότι δεν είναι γνωστό πότε θα ξεκινήσει.

Αρχικά είπε: «Χαίρομαι για την Παναχαϊκή και την άνοδό της, αξίζει να είναι στην Α’ Εθνική και πιστεύω θα επανέλθει σύντομα. Όσον αφορά το παιχνίδι, η Παναχαϊκή είναι καλή ομάδα, με καλό προπονητή που είναι καλό παιδί, του εύχομαι τα καλύτερα και να πετύχει. Η Παναχαϊκή ήθελε να επιβάλει το παιχνίδι της, είναι μία ομάδα που προσπαθεί να παίξει ποδόσφαιρο, έχει κοντούς και γρήγορους παίκτες.

Όσο για την ομάδα μου, θεωρώ ότι παρά τις δυσκολίες, σε γενικές γραμμές παίξαμε έξυπνα στο πρώτο ημίχρονο. Στο δεύτερο μέρος, μας άφησαν οι δυνάμεις μας, γιατί ξεκινήσαμε αργά την προετοιμασία στις 10 Αυγούστου. Δεν έχω παράπονα από τους παίκτες μου, δεν θέλω να σταθώ αν ήταν ή όχι πέναλτι, αν και διαμαρτυρήθηκα την ώρα του αγώνα. Έχουμε δρόμο και μέλλον για να φτιάξουμε μία καλή ομάδα.

Στην Αναγέννηση μέχρι πριν λίγο καιρό, υπήρχε η αμφιβολία, υπήρχε πρόβλημα μέχρι και να κατεβεί στο πρωτάθλημα. Όλοι όσοι μείναμε δημιουργήσαμε μία καλή ομάδα και στέλνω μήνυμα στον κόσμο της Καρδίτσας, ότι θα είναι περήφανοι για την ομάδα που θα φτιάξουμε με νέα παιδιά. Για εμάς ήταν ένα επίσημο παιχνίδι, αλλά στο πλαίσιο της προετοιμασίας. Καλή χρονιά στην Παναχαϊκή και στον Σωκράτη».

Ακόμη δήλωσε: «Έχει τελειώσει το ελληνικό ποδόσφαιρο! Επιτρέπεται τώρα επαγγελματικό πρωτάθλημα να μην ξέρουμε πότε θα ξεκινήσει; Αν δεν αλλάξει η ηγεσία έχουμε τελειώσει και το ξέρετε όλοι! Πρέπει να αναλάβουν τα πόστα άνθρωποι που έχουν παίξει μπάλα και ξέρουν τι σημαίνει ποδόσφαιρο. Παιδιά όπως ο Κατσουράνης, ο Μπασινάς και όλοι που έχουν παίξει με την Ελλάδα σε Γιούρο, Μουντιάλ και Ευρώπη. Με αυτούς που διοικούν τώρα που δεν έχουν παίξει ποτέ μπάλα στη ζωή τους προκοπή δεν θα δούμε! Αν θελουν σε μια ωρα εχουν λύσει το πρόβλημα, αλλά προφανώς τους βολεύει να αιωρείται. Δεν λένε ότι ο λύκος στην αναμπουμπούλα χαίρεται;».