Βαθμολογία

Βοσνιάδης: «Να μας γίνει μάθημα…»

Η Κέρκυρα κρατούσε την ισοπαλία στο Περιστέρι, ωστόσο το γκολ του Ουάρντα στα τελευταία δευτερόλεπτα των καθυστερήσεων της στέρησε τον βαθμό. Σε αυτό στάθηκε και ο Αλέκος Βοσνιάδης μετά τη λήξη της αναμέτρησης.

Ο προπονητής της Φαιάκων εμφανίστηκε πικραμένος για τον τρόπο με τον οποίο ήρθε η ήττα, σημειώνοντας πως πρέπει να τους γίνει μάθημα. Αναλυτικά όσα δήλωσε στη συνέντευξη Τύπου:

«Ήταν ένα παιχνίδι που κατόπιν επιλογής δικής μας θέλαμε να δώσουμε χρόνο σε παιδιά που δεν είχαν χρόνο. Μετά το 70’ ήταν φανερό ότι μείναμε από δυνάμεις και στο τελευταίο δεκαπεντάλεπτο μείναμε πολύ πίσω. Χάσαμε ένα παιχνίδι στο τελευταίο δευτερόλεπτο. Είμαστε σε ένα διάστημα που γνωρίζουμε ακόμα τα παιδιά, τα αξιολογούμε και θα δούμε τα επόμενα παιχνίδια του Κυπέλλου. Πίεσε ο Ατρόμητος στο τελευταίο χρονικό διάστημα. Δημιουργήθηκαν οι προϋποθέσεις. Θα μας γίνει μάθημα αυτό που πάθαμε σήμερα. Θέλω να ευχηθώ καλή συνέχεια στον Ατρόμητο. Εμείς τώρα έχουμε ένα πολύ δύσκολο παιχνίδι την Κυριακή στην έδρα μας και σε αυτό θα πέσει το βάρος μας».

Για την πικρία που φέρνει ο τρόπος που ήρθε αυτή η ήττα: «Υπάρχει όντως πικρία. Είναι πολύ σκληρό όταν δέχεσαι γκολ στο τελευταίο δευτερόλεπτο Πρέπει στα τελευταία λεπτά να είμαστε συγκεντρωμένοι. Έπρεπε να είμαστε πιο ήρεμοι. Να σβήσουμε το χρόνο. Απαγορεύεται να φας γκολ στο τελευταίο δευτερόλεπτο».

Για την απόδοση του Γιαννακόπουλου: «Είναι σε πολύ κατάσταση. Όταν έχεις καλή κατάσταση έναν τερματοφύλακα που μπορεί να σου δώσει βαθμούς είναι πολύ σημαντικό. Πάντως είμαι ευχαριστημένος και από όλους τους τερματοφύλακες που έχουμε».