Βαθμολογία

ΠΑΟΚ - Λεβαδειακός 2-1

Ως Κυπελλούχος θέλει να υπερασπιστεί τον τίτλο του και μπήκε με το... δεξί στην διοργάνωση! Χωρίς να εντυπωσιάσει ο ΠΑΟΚ επικράτησε στο Καυτανζόγλειο με 2-1 του Λεβαδειακού, χάρη σε γκολ των Πέλκα (έχασε και πέναλτι) και Σάκχοφ. Ο Γιακουμάκης είχε ισοφαρίσει προσωρινά.

Ο Εβγέν Σάχοφ ήρθε από τον πάγκο για να χαρίσει στον κάτοχο του τροπαίου ΠΑΟΚ την πρώτη νίκη στη φετινή διοργάνωση του κυπέλλου Ελλάδας. Και το 2-1 πραγματικά αδικεί τους «ασπρόμαυρους», οι οποίοι με οκτώ νέα πρόσωπα στην αρχική ενδεκάδα «βομβάρδισαν» το Λεβαδειακό (22-1 τελικές, 75%-25% η κατοχή) από το ξεκίνημα του αγώνα στο ουδέτερο Καυτανζόγλειο.

Ο Δημήτρης Λημνιός έκανε τη διαφορά και την ασίστ για το 1-0 από τον Πέλκα, ο Σαμπράνο έδειξε πολλά από τα χαρίσματα και την ποιότητά του στο ντεμπούτο του με την ασπρόμαυρη φανέλα, ενώ κι ο Παναγιώτης Δεληγιαννίδης είχε μια πολύ καλή απόδοση από το πρώτο μέχρι το τελευταίο λεπτό στέλνοντας θετικά μηνύματα για το μέλλον.  

ΠΑΟΚ (Λουτσέσκου): Ρέι, Μάτος, Σαμπράνο, Μαλεζάς, Δεληγιαννίδης, Τσίμιροτ, Μαουρίσιο (63’ Σάχοφ), Λημνιός, Μπίσεσβαρ (71’ Ελ Καντουρί), Πέλκας (63’ Βιεϊρίνια), Κουλούρης.

Λεβαδειακός (Ανιγκό): Ναμάσκο, Μπεντί, Φαβάρο, Αντιλέχου, Τσαμπούρης, Καραχάλιος (46’ Ζαραδούκας), Μητρόπουλος, Καλτσάς, Μπελγκαζουανί (77’ Βασιλείου), Γιακουμάκης, Καθάριος. (69’ Τόνι Σίλβα) .