Βαθμολογία

Συνέχεια με έξι παιχνίδια

Δεύτερη ημέρα κυπέλλου η σημερινή (20/9) για την 1η αγωνιστική των ομίλων του θεσμού με το πρόγραμμα να περιλαμβάνει έξι αναμετρήσεις.

Στη μάχη ρίχνεται και η ΑΕΛ η οποία αντιμετωπίζει στις 20:30 τον Παναθηναϊκό στη Λεωφόρο και έχει σαν στόχο ένα θετικό αποτέλεσμα απέναντι στους "πράσινους" οι οποίοι θέλουν πρεμιέρα με το δεξί προκειμένου να μην την πατήσουν όπως πέρσι που προκρίθηκαν την τελευταία αγωνιστική και μέσα από συνδυασμό αποτελεσμάτων.

Ίδια ώρα θα παίξει και η ΑΕΚ με τους φιναλίστ του θεσμού να υποδέχονται στη Ριζούπολη την Λαμία την οποία αντιμετώπισαν στο πρωτάθλημα επικρατώντας με 1-0 με πέναλτι που δεν έγινε ποτέ και προκάλεσε θύελλα αντιδράσεων. Η ομάδα της Φθιώτιδας ευελπιστεί η Ένωση να έχει στο πίσω μέρος του μυαλού της το παιχνίδι με τον Ολυμπιακό και να πάρει ένα θετικό αποτέλεσμα.

Πρεμιέρα και για τον κάτοχο του τροπαίου ΠΑΟΚ ο οποίος επίσης δεν θα αγωνιστεί στην έδρα του καθώς θα υποδεχτεί τον Λεβαδειακό στο Καυτανζόγλειο, ώρα έναρξης στις 18:15, με τη νίκη να αποτελεί αυτοσκοπό στην προσπάθεια υπεράσπισης των κεκτημένων. Την ίδια ώρα και η έτερη αναμέτρηση του ομίλου της ΑΕΛ, αυτή μεταξύ Παναχαϊκής και Αναγέννησης Καρδίτσας στη Πάτρα.

Τέλος η ημέρα ξεκινάει με δυο αναμετρήσεις στις 16:00 με τον Πλατανιά να υποδέχεται στα Περιβόλια τον Απόλλωνα Σμύρνης, ενώ στο Περιστέρι ο Ατρόμητος θα κοντραριστεί με την Κέρκυρα.

Αναλυτικά το πρόγραμμα της σημερινής ημέρας:

16:00 Ατρόμητος - Κέρκυρα COSMOTE SPORT 1

16:00 Πλατανιάς - Απόλλων Σμύρνης COSMOTE SPORT 3

18:15 ΠΑΟΚ - Λεβαδειακός COSMOTE SPORT 1

18:15 Παναχαϊκή - Αναγέννηση Καρδίτσας COSMOTE SPORT 3

20:30 ΑΕΚ - Λαμία COSMOTE SPORT 1

20:30 Παναθηναϊκός - ΑΕΛ COSMOTE SPORT 3