Βαθμολογία

Ξεκίνημα με τέσσερα παιχνίδια

Σέντρα έχουμε σήμερα (19/9) στους ομίλους του κυπέλλου Ελλάδος με την διεξαγωγή των τεσσάρων πρώτων αναμετρήσεων.

Από τις αναμετρήσεις της ημέρας ξεχωρίζει αυτή του Φαλήρου όπου ο Ολυμπιακός υποδέχεται τον Αστέρα Τρίπολης στις 20:30, για τον 5ο όμιλο με την ομάδα του Μπέσνικ Χάσι να προέρχεται από σερί αρνητικών αποτελεσμάτων και να ψάχνει μια νίκη ηρεμίας απέναντι στους Αρκάδες. Οι τελευταίοι με οδηγό το 1-1 του Σαββάτου (16/9) στο ίδιο γήπεδο θα επιδιώξουν να φύγουν και πάλι αήττητοι από τον Πειραιά.

Η αυλαία θα ανοίξει στις 16:00 με δυο παιχνίδια. Στο Αιγίνιο ο Αιγινιακός θα υποδεχτεί τον Απόλλων Πόντου για τον 2ο όμιλο με τις δυο ομάδες να ξέρουν ότι μόνο με νίκη θα μπορούν να έχουν ελπίδες για την δεύτερη θέση πίσω από τον κάτοχο του τροπαίου ΠΑΟΚ που λογικά θα πάρει την πρώτη. Αναμέτρηση μεταξύ ομάδων που θα τεθούν αντιμέτωπες και στο πρωτάθλημα της Football League όταν αυτό ξεκινήσει.

Το έτερο παιχνίδι των 16:00 είναι στις Σέρρες εκεί όπου ο Πανσερραϊκός υποδέχεται τον Εργοτέλη για τον 6ο όμιλο του θεσμού. Σερραίοι και Κρητικοί θέλουν την ιδανική αρχή στο κύπελλο εκεί όπου ο νικητής, αν υπάρξει, θα μπορεί να ελπίζει στην πρόκριση του, ενώ ο χαμένος όχι, σε έναν όμιλο που συμπληρώνεται από την Ξάνθη και τον Παναιτωλικό που είναι και τα δυο μεγάλα φαβορί για πρόκριση.

Οι δυο ομάδες θα αγωνιστούν στις 18:15 στα Πηγάδια με τους Ακρίτες να θέλουν να ξεκινήσουν με το δεξί τις υποχρεώσεις τους στο θεσμό απέναντι στα "καναρίνια" που ψάχνουν την πρώτη επίσημη νίκη τους για φέτος καθώς στο πρωτάθλημα μετράνε δυο βαθμούς. Βέβαια υπάρχει η δικαιολογία του δύσκολου ξεκινήματος, πάντως ότι αφορά το κύπελλο οι δυο αυτές ομάδες είναι και τα φαβορί του ομίλου τους.

Αναλυτικά το σημερινό πρόγραμμα:

16:00 Πανσερραϊκός - Εργοτέλης: Cosmote Sport 1

16:00 Αιγινιακός - Απόλλων Πόντου: Cosmote Sport 3

18:15 Ξάνθη - Παναιτωλικός: Cosmote Sport 1

20:30 Ολυμπιακός - Αστέρας Τρίπολης: Cosmote Sport 1