Βαθμολογία

Για την ιδανική αρχή ο Ολυμπιακός

Πρεμιέρα σήμερα (12/9) στους ομίλους του Champions League εκεί που το ελληνικό ενδιαφέρον εστιάζεται στον Ολυμπιακό και στην μάχη του με αντίπαλο την Σπόρτινγκ στο "Γ. Καραϊσκάκης".

Οι πρωταθλητές Ελλάδος θέλουν την ιδανική αρχή στους αγώνες τους και θα επιδιώξουν τη νίκη απέναντι στους Πορτογάλους προκειμένου να βρεθούν από την πρεμιέρα στο +3 από τους αντιπάλους τους και να πάρουν μίνι προβάδισμα για την 3η θέση. Επιπλέον θα πάνε με άλλο αέρα και χωρίς άγχος στα δύσκολα παιχνίδια με Γιουβέντους, Μπαρτσελόνα εκτός έδρας.

Οι Καταλανοί αντιμετωπίζουν την Γιουβέντους στο "Καμπ Νου" και θέλουν και εκείνη να ξεκινήσουν με το δεξί στη διοργάνωση απέναντι στους φιναλίστ της διοργάνωσης οι οποίοι θέλουν ένα θετικό ξεκίνημα στην Βαρκελώνη. Δυο ομάδες που βρέθηκαν και πέρσι αντιμέτωπες, πρόκριση η Κυρία και πρόπερσι στο τελικό όπου η παρέα του Μέσι έφτασε στο τρόπαιο.

Επιστροφή στη διοργάνωση για την πρωταθλήτρια Αγγλίας Τσέλσι που υποδέχεται την Καραμπάγκ και για την Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ που φιλοξενεί την Βασιλεία, ενώ με ενδιαφέρον αναμένεται και η μάχη στο Σέλτικ Παρκ, ανάμεσα στην πρωταθλήτρια Σκωτίας Σέλτικ και την Παρί Σεν Ζερμέν. Ενδιαφέρον και στην αναμέτρηση της Ρόμα με την Ατλέτικο Μαδρίτης.

Αναλυτικά το σημερινό πρόγραμμα:

21:45 Ολυμπιακός - Σπόρτινγκ COSMOTE SPORT 2

21:45 Μπαρτσελόνα - Γιουβέντους COSMOTE SPORT 3

21:45 Ρόμα - Ατλέτικο Μαδρίτης COSMOTE SPORT 4

21:45 Σέλτικ - Παρί Σεν Ζερμέν COSMOTE SPORT 5

21:45 Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ - Βασιλεία COSMOTE SPORT 6

21:45 Μπάγερν Μονάχου - Άντερλεχτ COSMOTE SPORT 7

21:45 Τσέλσι - Καραμπάγκ COSMOTE SPORT 8

21:45 Μπενφίκα – ΤΣΣΚΑ Μόσχας