Βαθμολογία

Συράκος: «Έτοιμος να βοηθήσω τον Αχιλλέα Φαρσάλων»

Η Διοίκηση του Αχιλλέα Φαρσάλων ανακοινώνει την απόκτηση του επιθετικού Νίκου Συράκου από την ομάδα του Απόλλων Λάρισας με την μορφή δανεισμού για έναν χρόνο αποδεικνύοντας για ακόμη μια φορά τις άριστες σχέσεις που έχουν οι άνθρωποι της ομάδος μας με τους ανθρώπους του Απόλλων Λάρισας τόσο σε Διοικητικό όσο και σε προπονητικό επίπεδο.

O Νίκος Συράκος γεννήθηκε την 1 Απριλίου του 1997 και μεγάλωσε στα Πετρανά Κοζάνης. Από την ΑΕ Κοζάνης βρέθηκε το 2010 στις Ακαδημίες της ΠΑΕ ΠΑΟΚ όπου αγωνίστηκε στις Ακαδημίες της Κ17 και της Κ 20 της ΠΑΕ ΠΑΟΚ ενώ την περσινή σεζόν στέφθηκε πρωταθλητής με την φανέλα του Απόλλων Λάρισας στην Γ Εθνική κατηγορία έχοντας στο ενεργητικό του 17 συμμετοχές.

Στα γραφεία της ομάδος τον ποδοσφαιριστή υποδέχθηκε ο Γενικός Αρχηγός του Αχιλλέα Φαρσάλων κ. Παναγιώτης Θεοδώρου. Ο Συράκος στις πρώτες του δηλώσεις ως ποδοσφαιριστής του Αχιλλέα δήλωσε απόλυτα ικανοποιημένος από την ολοκλήρωση της μεταγραφής και έτοιμος να βοηθήσει ώστε η ομάδα να πετύχει τους στόχους της.

Αναλυτικά τα όσα δήλωσε: "Ήρθα σε μια ομάδα με μεγάλη δυναμική και Ιστορία, ο κόσμος βρίσκεται πάντα δίπλα στον Αχιλλέα και αυτό ήταν κάτι που συνετέλεσε στην απόφαση μου. Νιώθω έτοιμος να βοηθήσω τον Αχιλλέα ώστε να πετύχει τους στόχους του σε μια δύσκολη και απαιτητική κατηγορία όπως είναι η Γ Εθνική αλλά και να πάρω πράγματα από τους προπονητές και τους συμπαίκτες μου." Σύσσωμη η ομάδα μας καλωσορίζει τον Νίκο στην οικογένεια του Αχιλλέα και του εύχεται καλή και υγιής σεζόν.