Βαθμολογία

Τζαβέλλας: «Μας πάνε αυτά τα ματς»

Δηλώσεις έκανε ο Γιώργος Τζαβέλλας ενόψει του αυριανού (3/9) αγώνα της εθνικής μας ομάδας με αντίπαλο το Βέλγιο για τα προκριματικά του Μουντιάλ.

Ο αμυντικός της Αλάνιασπορ ανέφερε επίσης ότι θα πρέπει όλοι να δώσουν τον καλύτερο τους εαυτό και όπως είπε χρειάζεται ηρεμία προκειμένου η ομάδα να συνεχίσει την καλή πορεία της.

Αναλυτικά τα λεγόμενα του διεθνή αμυντικού:

για το αν έχουν αφήσει πίσω τους το ματς με το Βέλγιο και αν έχουν προλάβει να κάνουν focus στην αναμέτρηση με το Βέλγιο:

«Ο χρόνος είναι περιορισμένος, αλλά όχι μόνο για εμάς. Είναι τελείως διαφορετικά τα δυο ματς, δεν έχουμε να σκεφτούμε πολύ. Πρέπει να είμαστε έτοιμοι και να δώσουμε τον καλύτερό μας εαυτό. Είμαστε πολύ καλά και θα είμαστε έτοιμοι».

για το πώς θα παίξει η Εθνική ομάδα προκειμένου:

«Η προσέγγιση του επόμενου αγώνα είναι δεδομένη. Θα αμυνθούμε μαζικά, το γνωρίζουμε. Μας πάνε πιο πολύ αυτά τα ματς. Όσοι παίξουν, πρέπει να δουλέψουν σωστά αμυντικά, αν θέλουμε να πάρουμε κάτι απ΄ αυτό το ματς».

για τα προβλήματα που υπάρχουν λόγω τραυματισμών:

«Δεν θεωρώ ότι υπάρχει πειραματική 11άδα στην Εθνική. Όλες οι εθνικές παίζουν κάποιες φορές χωρίς βασικούς λόγω ελλείψεων. Χρειάζεται σωστή προσέγγιση ο αγώνας. Πιστοί στο πλάνο μας και συγκεντρωμένοι. Αν δεν είμαστε όπως πρέπει, θα εκμεταλλευτεί ο αντίπαλος το λάθος και θα έχουμε πρόβλημα. Έχουμε καλή ψυχολογία. Αυξήσαμε την διαφορά από την Βοσνία, Χρειάζεται ηρεμία και να συνεχίσουμε ό,τι έχουμε ξεκινήσει εδώ και κάποιο καιρό».

για το ποδόσφαιρο που μας ταιριάζει:

«Γνωρίζετε όλα αυτά τα χρόνια. Από το 2004 και μετά, ξέρουμε να αμυνόμαστε. Μην ξεχνάμε ποιοι είμαστε. Πάντα μας πήγαιναν τα ματς που δεν είχαμε το ρόλο του οδηγού. Εκεί δυσκολευτήκαμε με την Εσθονία. Δεν μπορούμε να παίξουμε ανοιχτά. Να είμαστε σοβαροί, καλά οργανωμένοι και να πάρουμε κάτι. Θα είναι ένα δώρο».