Βαθμολογία

Eνίσχυση με στυλ πρωταθλήτριας από την Τσέλσι

Το βεβαρημένο αγωνιστικό πρόγραμμα απαιτεί πολλές λύσεις και βάθος στα δυναμικά των ομάδων. Στη συγκεκριμένη κατηγορία ανήκει αναμφίβολα η Τσέλσι που απέκτησε τον Ντάνι Ντριγκουότερ από τη Λέστερ, όπως ανακοινώθηκε και επίσημα το μεσημέρι της Παρασκευής (01/09).

O 27χρονος μέτρησε πέντε χρόνια παρουσίας με 193 εμφανίσεις και 13 γκολ στις «αλεπούδες» που θα εκταμιεύσουν περίπου 38.000.000 ευρώ. Παράλληλα, ο Άγγλος διεθνής (3 συμμετοχές) υπέγραψε πενταετές συμβόλαιο συνεργασίας έχοντας υποβληθεί νωρίτερα σε επιτυχείς ιατρικές εξετάσεις.

«Είμαι πολύ χαρούμενος που θα βρίσκομαι στην Τσέλσι και ανυπομονώ να ξεκινήσω. Μου πήρε πολύ για να έρθω εδώ, αλλά είμαι χαρούμενος και θέλω να βοηθήσω την ομάδα να κερδίσει τρόπαια», τόνισε ο πρωταθλητής Αγγλίας του 2016.

Μία ημέρα νωρίτερα είχε αποκτηθεί ο Ντανβίντε Σαπακόστα έναντι 28.000.000 ευρώ συν επιπλέον δύο υπό τη μορφή μπόνους από την Τορίνο. Ο 25χρονος θα αποτελέσει μία επιλογή πρώτης γραμμής στο δεξιό άκρο των μετόπισθεν έχοντας συμπληρώσει μία διετία στη «γρανάτα» με 52 συμμετοχές και δύο γκολ. Επιπρόσθετα, έχει χριστεί διεθνής σε τέσσερις περιπτώσεις με την Εθνική Ιταλίας για να υπογράψει τετραετές συμβόλαιο με τους πρωταθλητές Αγγλίας.