Βαθμολογία

Νίκη πριν το ντέρμπι

Προκριματικά Παγκοσμίου κυπέλλου σήμερα (31/8) με την Εθνική μας ομάδα να αντιμετωπίζει την Εσθονία στις 21:45 σε αναμέτρηση που θα πραγματοποιηθεί στο "Γ. Καραϊσκάκης".

Η Γαλανόλευκη του Μίκαελ Σκίμπε, τέσσερις αγωνιστικές πριν το φινάλε, υποδέχεται τους Εσθονούς με μοναδικό και αποκλειστικό σκοπό τη νίκη που θα την διατηρήσει στην δεύτερη θέση και ενώ την Κυριακή (3/9) ακολουθεί το ντέρμπι του ομίλου με το Βέλγιο επίσης στον Πειραιά. Ένα παιχνίδι που μπορεί οι Εσθονοί με 4 βαθμούς να μην έχουν ουδεμία ελπίδα, ωστόσο και αυτό κρύβει παγίδες καθώς οι αντίπαλοι μας δεν έχουν τίποτα να χάσουν, ενώ το αντιπροσωπευτικό μας συγκρότημα πάρα πολλά σε ενδεχόμενη γκέλα στο σημερινό παιχνίδι.

Κατά τα άλλα ο αντίπαλος της Εθνικής την Κυριακή, το Βέλγιο αναμένεται να προσφέρει σκορ και θέαμα στο κοινό της με αντίπαλο το αδύναμο Γιβραλτάρ, ενώ επικίνδυνη έξοδος για την Βοσνία μέσα στη Κύπρο με την παρέα του Τζέκο να θέλει μόνο τη νίκη καθώς σε αρνητικό αποτέλεσμα θα βρεθεί τουλάχιστον στο -3 από την δεύτερη θέση. Από την άλλη η Κύπρος με 7 βαθμούς ουσιαστικά δεν έχει ελπίδες πρόκρισης και θα προσπαθήσει για ένα θετικό αποτέλεσμα απέναντι στους Βόσνιους.

Αναλυτικά το πρόγραμμα του 8ου ομίλου:

21:45 Ελλάδα - Εσθονία ΣΚΑΪ, COSMOTE SPORT 1

21:45 Κύπρος - Βοσνία COSMOTE SPORT 2

21:45 Βέλγιο - Γιβραλτάρ COSMOTE SPORT 3

Βαθμολογία:

1. Βέλγιο 16

2. Ελλάδα 12

3. Βοσνία 11

4. Κύπρος 7

5. Εσθονία 4

6. Γιβραλτάρ 0