Βαθμολογία

Αχιλλέας Φαρσάλων – Ηρακλής Λάρισας 1-1 (PICS)

Ένα ενδιαφέρον φιλικό παιχνίδι διεξήχθη το απόγευμα της Τετάρτης (30/8) στο δημοτικό στάδιο Φαρσάλων ανάμεσα στον Αχιλλέα Φαρσάλων και τον Ηρακλή Λάρισας. Τελικό σκορ 1-1.

ΑΠΟΣΤΟΛΗ ΣΤΑ ΦΑΡΣΑΛΑ: Χρήστος Γκατζούλης

Οι γηπεδούχοι να θυμίσουμε θα μετέχουν τη νέα ποδοσφαιρική χρονιά στην Γ’ Εθνική και αυτή τη περίοδο είναι στο στάδιο του μονταρίσματος. Το συγκρότημα του Αχιλλέα θα βασιστεί σε κάποιους παίκτες έμπειρους που σίγουρα θα δώσουν το κάτι παραπάνω, ενώ διαθέτει και πολλά νέα παιδιά με ταλέντο που με τα παιχνίδια που θα πάρουν θα αποκομίσουν πολλές εμπειρίες. Η ομάδα θέλει σίγουρα ακόμη δουλειά μέχρι να φτάσει στο επίπεδο που επιθυμεί η τεχνική ηγεσία και η διοίκηση.

Από την άλλη ο Ηρακλής Λάρισας πραγματικά άφησε υποσχέσεις και έδειξε σε ένα ακόμη φιλικό πως είναι μια ομάδα με πολύ ποιότητα και σωστή ανάπτυξη. Κατάφερε να κοιτάξει στα ίσια μια ομάδα μεγαλύτερης κατηγορίας και να δείξει πως έχει τις δυνατότητες να κάνει μια πολύ καλή χρονιά στην Α’ ΕΠΣΛ παίζοντας ελκυστικό ποδόσφαιρο. Το συγκρότημα του Γιάννη Τσακμακίδη στάθηκε πολύ καλά, δημιούργησε φάσεις και ιδιαίτερα στο δεύτερο μισό είχε την κατοχή της μπάλας αλλά και την πολύ καλή φυσική κατάσταση να ανταπεξέλθει στις συνθήκες ενός δυνατού φιλικού. Με τέτοιες εμφανίσεις ο Ηρακλής δεν έχει να φοβάται τίποτα.

Ο Αχιλλέας στο 5' κατάφερε να ανοίξει το σκορ όταν έπειτα από εκτέλεση κόρνερ του Νεμπεγλέρα από τα αριστερά ο Κούλπας έπιασε την καρφωτή κεφαλιά και έστειλε την μπάλα στα δίχτυα του Αναστασίου. Τέσσερα λεπτά αργότερα ο Αχιλλέας απείλησε εκ νέου όταν έπειτα από σέντρα του Βούλγαρη η μπάλα κόντραρε και κατέληξε στο οριζόντιο δοκάρι του Ηρακλή. Ο Ηρακλής έκανε την πρώτη του απειλητική επίθεση στο 15' όταν το σουτ του Ζαφειρίου πέρασε λίγο άουτ. Εν συνεχεία ο ρυθμός έπεσε και η επόμενη καλή στιγμή καταγράφηκε στο 36' και ανήκε στον Αχιλλέα όταν την κεφαλιά του Τλούπα έδιωξε πάνω στην γραμμή ο Γιαννακόπουλος ενώ εν συνεχεία ο Νεμπεγλέρας έκανε την σέντρα από τα δεξιά ο Τλούπας έστρωσε με το κεφάλι στον Βούλγαρη αυτός σούταρε όμως η μπάλα κόντραρε και κατέληξε κόρνερ.

Στο δεύτερο μέρος ο Ηρακλής ανέβασε την απόδοσή του, είχε την κατοχή της μπάλας και δημιούργησε την πρώτη του ευκαιρία στο 50' όταν ο Νάστας εκτέλεσε απευθείας το φάουλ με τον Κουτσουκέρα να διώχνει με υπερένταση.

Πέντε λεπτά αργότερα και έπειτα από εκτέλεση κόρνερ του Νάστα από τα αριστερά ο Αποστόλου πήδηξε πιο ψηλά από όλους και με δυνατή κεφαλιά έστειλε την μπάλα στα δίχτυα του Χάμου και ισοφάρισε σε 1-1.

Αχιλλέας Φαρσάλων (Μάκης Τριανταφυλλόπουλος): Κουτσουκέρας, Κούλπας, Τλούπας, Κατσανάκης, Κουρούμαλος, Μάρκου, Νεμπεγλέρας, Κόλα, Βούλγαρης, Λόλας, Χατζής. Αγωνίστηκαν και οι: Χάμος, Καραμπίνας, Καραγκούνης, Καραμπούζης, Κουσιάς, Κομισόπουλος Αλέξανδρος, Δρόσος.

Ηρακλής Λάρισας (Γιάννης Τσακμακίδης): Αναστασίου, Πατσής, Παπαμάνος, Γιαννακόπουλος, Φορτομάρης, Μπάμης, Κοντοθανάσης, Ζαφειρίου, Γκιουρσάνης, Αποστόλου, Νάστας. Αγωνίστηκαν και οι: Σπανός, Παπαγιαννούλης, Φώτος, Κυριάκης.

Διαιτητική τριπλέτα: Ντελέζος Ι., Καραμπούλας, Ακρίβος.