Βαθμολογία

Τέλος η Εθνική Κύπρου για τον Αλωνεύτη

Ένας μεγάλος κύκλος ολοκληρώθηκε την Κυριακή (27/8) για το κυπριακό ποδόσφαιρο. Κάτι τέτοιο συμβαίνει διότι ο Στάθης Αλωνεύτης ενημέρωσε ό, τι εγκαταλείπει την Εθνική ομάδα της Μεγαλονήσου. Ο 34χρονος ενημέρωσε σχετικά μέσω γραπτής δήλωσης τονίζοντας πως έλαβε μία πολύ δύσκολη απόφαση σε προσωπικό επίπεδο έπειτα από 62 διεθνείς συμμετοχές και 10 γκολ. Αναλυτικά:

«Είναι δύσκολη η στιγμή όταν αποφασίζεις να κλείσεις ένα κύκλο. Ειδικά στο ποδόσφαιρο όταν αυτός ο κύκλος αφορά την Εθνική ομάδα, η απόφαση γίνεται ακόμα πιο δύσκολη. Ανακοινώνω πλέον και δημόσια την απόφαση μου να αποσυρθώ από την Εθνική ομάδα της Κύπρου, σε μια στιγμή που πιστεύω ότι είναι η πιο κατάλληλη για όλους.

Η Εθνική Κύπρου ξεκινά πλέον μια νέα εποχή, με έναν νέο προπονητή στον πάγκο και με πολλούς νεαρούς παίκτες που μπορούν να προσφέρουν και να διεκδικήσουν υψηλούς στόχους.

Από την δική μου πλευρά θέλω να πω ότι κάθε φορά που αγωνίστηκα εκπροσωπώντας την πατρίδα μας, έδινα πάντα τον καλύτερο μου εαυτό, για να μπορέσει η ομάδα να πετύχει τους αγωνιστικούς της στόχους. Ένιωσα περήφανος για αυτές τις 62 συμμετοχές και τα 10 γκολ που πέτυχα αφού είναι η δική μου παρακαταθήκη προσφοράς προς την Εθνική Κύπρου.

Είμαι βέβαιος ότι με το ταλέντο που υπάρχει και με τον ζήλο των νέων ποδοσφαιριστών, το μέλλον του αντιπροσωπευτικού μας συγκροτήματος θα είναι θετικό και μακάρι να κάνουν πράξη αυτό που δεν έγινε ακόμη, Να συμμετάσχει η Εθνική Κύπρου σε μια τελική φάση. Θέλω να ευχαριστήσω όλους τους προπονητές, το προσωπικό, την διοίκηση της ΚΟΠ και των εθνικών ομάδων, για την συνεργασία όλα αυτά τα χρόνια.

Θέλω επίσης να ευχαριστήσω όλους τους ποδοσφαιριστές που συνεργαστήκαμε μαζί σε αυτά τα 12 χρόνια παρουσίας μου στην Εθνική, προσπαθώντας να προσφέρουμε το καλύτερο.

Με μοναδικό σκοπό να κάνουμε τον κόσμο και τους εαυτούς μας, περήφανους που αγωνιζόμασταν για την Κύπρο μας. Τέλος θα ήθελα να τονίσω πως θα παραμείνω πιστός στρατιώτης της Εθνικής όποτε η ομάδα με χρειαστεί».