Βαθμολογία

Χωρίς εκπλήξεις η αποστολή της Εθνικής ενόψει Εσθονίας και Βελγίου

Τα ονόματα που θα αποτελέσουν την αποστολή της εθνικής μας ομάδας για τα προσεχή παιχνίδια με Εσθονία και Βέλγιο ανακοίνωσε ο ομοσπονδιακός τεχνικός Μίκαελ Σκίμπε.

Ο Γερμανός εκλέκτορας ενόψει των αγώνων με Εσθονία, την Πέμπτη 31 Αυγούστου στις 21:45 και με Βέλγιο την Κυριακή 3 Σεπτεμβρίου επίσης στις 21:45, κάλεσε στο αντιπροσωπευτικό μας συγκρότημα τον Ανδρέα Μπουχαλάκη που κάνει πολύ καλές εμφανίσεις με τη Νότιγχαμ Φόρεστ, ενώ στην αποστολή είναι και ο Παπασταθόπουλος, ο οποίος όμως λόγω τιμωρίας δεν θα μπορεί να αγωνιστεί απέναντι στους Εσθονούς.

Κανονικά κλήθηκε ο Κώστας Μήτρογλου παρότι βρίσκεται σε στάδιο αποθεραπείας μετά τον τραυματισμό του και θα ενταχθεί στην αποστολή για το μεγάλο ντέρμπι με το Βέλγιο, ενώ τις επόμενες μέρες θα γίνει γνωστός και ο τρίτος τερματοφύλακας καθώς ανακοινώθηκαν μόνο οι Καρνέζης και Καπίνο. Στην τελευταία αποστολή είχε συμπεριληφθεί ο Πασχαλάκης, όμως τώρα φαβορί είναι ο Γιάννης Ανέστης της ΑΕΚ.

Αναλυτικά την αποστολή της εθνικής ομάδας αποτελούν οι: Καρνέζης, Καπίνο, Μανωλάς, Κ. Παπαδόπουλος, Παπασταθόπουλος*, Ρέτσος, Τοροσίδης, Σιώπης, Τζαβέλλας, Σταφυλίδης, Λυκογιάννης, Μανιάτης, Σάμαρης, Ζέκα, Ταχτσίδης, Τζιόλης, Κουρμπέλης, Μάνταλος, Γιαννιώτας, Φορτούνης, Μπουχαλάκης, Μπακασέτας, Δώνης, Μήτρογλου**, Βέλλιος, Διαμαντάκος.

Σημειώνεται ότι η αποστολή της Εθνικής Ομάδας θα συμπληρωθεί από επιπλέον τερματοφύλακα.

*Ο Σωκράτης Παπασταθόπουλος δεν έχει δικαίωμα συμμετοχής στον αγώνα εναντίον της Εσθονίας (2 κίτρινες κάρτες).

**Ο Κώστας Μήτρογλου, που υποβάλλεται σε θεραπεία εξαιτίας του πρόσφατου τραυματισμού του, θα ενταχθεί στην αποστολή στις 31 Αυγούστου 2017.