Βαθμολογία

Για πρόκριση ΑΕΚ και ΠΑΟΚ, για το θαύμα ο Παναθηναϊκός

Ημέρα επαναληπτικών αγώνων για τα play-off του Europa League η σημερινή (24/8) για τους εκπροσώπους μας στο Europa League.

ΑΕΚ, ΠΑΟΚ και Παναθηναϊκός παίζουν σήμερα τα ρέστα τους όσον αφορά την ευρωπαϊκή τους συνέχεια, με τον ΠΑΟΚ αυτή τη στιγμή να νιώθει πιο άνετα σε σχέση με τους ΑΕΚ και Παναθηναϊκό.

Ο δικέφαλος του Βορρά αντιμετωπίζει στις 20:00, στη Σουηδία την Έστερσουντ την οποία νίκησε πριν μια εβδομάδα στην Τούμπα με 3-1 και είναι το φαβορί για την πρόκριση, αρκεί να δείξει το καλό του πρόσωπο απέναντι στην επικίνδυνη σουηδική ομάδα. Οι κυπελλούχοι Ελλάδος θα προσπαθήσουν να πετύχουν ένα τέρμα που θα διώξει το άγχος και να επιστρέψουν από την Σκανδιναβία με την πρόκριση.

Η πιο μεγάλη ώρα για την ΑΕΚ είναι τώρα. Η Ένωση υποδέχεται στις 21:00 στο ΟΑΚΑ την Κλαμπ Μπριζ και μετά το 0-0 του Βελγίου γνωρίζει ότι με νίκη θα επιστρέψει σε όμιλο ευρωπαϊκής διοργάνωσης μετά από την σεζόν 2011-2012 που είχε αγωνιστεί και τότε στο Europa League. Με όπλο το γεμάτο ΟΑΚΑ η ομάδα του Χιμένεθ θα πρέπει να μάθει να σκοράρει και να πάρει το εισιτήριο της πρόκρισης.

Τέλος ένα θαύμα ψάχνει ο Παναθηναϊκός στην ρεβάνς του Μπιλμπάο με την Αθλέτικ στις 21:45, μετά το 2-3 στη Λεωφόρο. Οι "πράσινοι" που είχαν σοβαρό προβάδισμα πρόκρισης στο πρώτο ματς καθώς προηγήθηκαν με 2-0, έπαθαν μπλακ-άουτ για επτά λεπτά με αποτέλεσμα οι Βάσκοι να γυρίσουν το παιχνίδι και να είναι το αδιαφιλονίκητο φαβορί για την πρόκριση. Πάντως όπως και να 'χει η ομάδα του Ουζουνίδη οφείλει να παλέψει το παιχνίδι και να προσπαθήσει για το γκολ που θα αγχώσει και τους Ισπανούς, αν και ας μην γελιόμαστε η πρόκριση είναι πολύ δύσκολη για το "τριφύλλι".

Αναλυτικά το πρόγραμμα των ελληνικών ομάδων:

20:00 Έστερσουντ - ΠΑΟΚ COSMOTE SPORT 3

21:00 ΑΕΚ - Κλαμπ Μπριζ NOVASPORTS 2

21:45 Αθλέτικ Μπιλμπάο - Παναθηναϊκός COSMOTE SPORT 2