Βαθμολογία

Πάει για Σάντρο και Τσάμπερλεϊν η Τσέλσι

Με υποχρεώσεις σε Αγγλία αλλά και σε Champions League, η Τσέλσι έχει σκοπό να αποκτήσει τον Άλεξ Σάντρο αλλά και τον Όξλεϊντ-Τσάμπερλεϊν ώστε να μπορέσει να διεκδικήσει και τους δύο τις στόχους, ωστόσο θα πρέπει να τους χρυσοπληρώσει.

Για τον Βραζιλιάνο μπακ της Γιουβέντους είναι γνωστό από την αρχή του καλοκαιριού ότι οι Λονδρέζοι επιθυμούν διακαώς να τον εντάξουν στο ρόστερ τους. Μάλιστα έχουν καταθέσει επίσημες προτάσεις στους Ιταλούς για τον ποδοσφαιριστή όμως αυτές δεν έχουν γίνει αποδεκτές. Τώρα επανέρχονται με πρόταση που ξεπερνά τα 70 εκατ. ευρώ και σκοπεύουν με αυτόν τον τρόπο να πείσουν τη «Μεγάλη Κυρία» να συμφωνήσει να παραχωρήσει τον ποδοσφαιριστή.

Σχετικά με τον Όξλεϊντ-Τσάμπερλεϊν το ενδιαφέρον των «μπλε» είναι γνωστό εδώ και καιρό, τώρα όμως προσφέρουν στην Άρσεναλ 35 εκατ. ευρώ. Ο 24χρονος άσος, που έχει ακόμα ένα χρόνο συμβόλαιο με την ομάδα του Βενγκέρ, φαίνεται πως έχει ενημερώσει τους «κανονιέρηδες» για την επιθυμία του να αποχωρήσει.

Στο πρόσωπό του ο Αντόνιο Κόντε βλέπει ένα πολύ ποιοτικό ποδοσφαιριστή που θα δώσει πολλές λύσεις στους πρωταθλητές Αγγλίας μεσοεπιθετικά.