Βαθμολογία

Κρίνονται τα τελευταία εισιτήρια για Champions League

Ημέρα Champions League η σημερινή (23/8) εκεί όπου θα κριθούν τα πέντε τελευταία εισιτήρια για τους ομίλους της διοργάνωσης προκειμένου να συμπληρωθούν οι 32 ομάδες που θα λάβουν μέρος.

Μετά τους Ολυμπιακό, Σέλτικ, Σεβίλλη, Νάπολι και Μάριμπορ που προκρίθηκαν από χτες (22/8) σειρά παίρνουν οι υπόλοιπες δέκα ομάδες των play-off εκεί όπου οι πέντε θα κουνήσουν ....σεντόνι.

Ο ΑΠΟΕΛ με προίκα το 2-0 της Κύπρου απέναντι στη Σλάβια Πράγας ταξιδεύει στην πρωτεύουσα της Τσεχίας προκειμένου να ολοκληρώσει αυτό που ξεκίνησε στην έδρα του και να βρεθεί για ακόμα μια φορά στους ομίλους της διοργάνωσης. Από την άλλη οι Τσέχοι δεν έχουν πολλές ελπίδες αλλά θα προσπαθήσουν για ανατροπή των δεδομένων.

Έτοιμη να επιστρέψει και πάλι στην ελίτ της Ευρώπης βρίσκεται η Λίβερπουλ η οποία υποδέχεται την Χόφενχαϊμ στην ρεβάνς της νίκης της με 2-1 στη Γερμανία. Οι Άγγλοι είναι το φαβορί και αν δεν παρουσιάσουν ...αυτοκτονικές τάσεις θα προκριθούν απέναντι στην Χόφενχαϊμ που θα προσπαθήσει για ένα γρήγορο γκολ προκειμένου να εξαντλήσει και όλες τις πιθανότητες.

Να ανατρέψει την ήττα της με 1-0 στο Αζερμπαϊτζάν από την Καραμπάγκ θα προσπαθήσει η Κοπεγχάγη προκειμένου να είναι αυτή που θα βρεθεί στους ομίλους της κορυφαίας διασυλλογικής διοργάνωσης της Γηραιάς ηπείρου. Από την άλλη στην Καραμπάγκ ζουν το όνειρο τους και μετά την περσινή παρουσία σε όμιλο Europa League θέλουν φέτος την πρόκριση σε όμιλο Champions League.

Τη νίκη που θα την φέρει και πάλι στους ομίλους θα προσπαθήσει να πετύχει η Σπόρτινγκ απέναντι στην Στεάουα στην ρεβάνς του 0-0 στο Βουκουρέστι. Ένα παιχνίδι με "πονηρό" σκορ για εκτός έδρας παιχνίδι, ενώ οι Ρουμάνοι γνωρίζουν ότι με ισοπαλία με γκολ προκρίνονται αυτοί στους ομίλους.

Τέλος στην Μόσχα η ΤΣΣΚΑ, που απέκλεισε την ΑΕΚ στη προηγούμενη φάση, φιλοξενεί την Γιούνγκ Μπόις και είναι το φαβορί μετά τη νίκη της με 1-0 στην Ελβετία. Οι Μοσχοβίτες δεν θέλουν να αφήσουν την ευκαιρία να πάει χαμένη, απέναντι στους Ελβετούς που θα θελήσουν να σκοράρουν για να μπουν στη διεκδίκηση της πρόκρισης.

Αναλυτικά το πρόγραμμα των σημερινών αναμετρήσεων:

21:45 Σλάβια Πράγας - ΑΠΟΕΛ play-off Champions League COSMOTE SPORT 2

21:45 Λίβερπουλ - Χόφενχαϊμ play-off Champions League COSMOTE SPORT 3

21:45 ΤΣΣΚΑ Μόσχας - Γιουνγκ Μπόις play-off Champions League COSMOTE SPORT 5

21:45 Κοπεγχάγη - Καραμπάγκ play-off Champions League COSMOTE SPORT 7

21:45 Στεάουα - Σπόρτινγκ play-off Champions League COSMOTE SPORT 8