Βαθμολογία

Κρίνονται τα πρώτα εισιτήρια

Ημέρα Champions League η σημερινή (22/8) εκεί όπου διεξάγονται οι πρώτοι πέντε επαναληπτικοί αγώνες για την είσοδο στους ομίλους της διοργάνωσης.

Από ελληνικής πλευράς ο Ολυμπιακός αντιμετωπίζει στην Κροατία την Ριέκα στην ρεβάνς του 2-1 υπέρ της ελληνικής ομάδας στο πρώτο παιχνίδι και στόχος είναι να σφραγίσει την πρόκριση στην δύσκολη έδρα των πρωταθλητών Κροατίας και την επιστροφή σε όμιλο Champions League μετά την περσινή απουσία. Καλύτερη η ομάδα του Χάσι στο χέρι της είναι να πετύχει ένα γκολ στην Κροατία και να απλουστεύσει το έργο της.

Έχοντας καθαρίσει σε μεγάλο βαθμό την πρόκριση από το πρώτο παιχνίδι η Νάπολι ταξιδεύει στην Γαλλία για να αντιμετωπίσει την Νις στη ρεβάνς του 2-0 στην Ιταλία. Οι "παρτενοπέι" που φέτος είναι και από τα φαβορί στο Campionato με προσοχή και σοβαρότητα δεν θα έχουν πρόβλημα στη Νίκαια, ενώ η Νις θέλει ένα γρήγορο γκολ προκειμένου να παίξει τα ρέστα της για ανατροπή και πρόκριση στους ομίλους.

Πολύ κοντά στην πρόκριση της βρίσκεται και η Σεβίλλη η οποία υποδέχεται την Ιστανμπούλ Μπασακσεχίρ στην ρεβάνς της νίκης της με 2-1 στην Τουρκία. Οι Σεβιγιάνοι αναμένεται να σφραγίσουν την πρόκριση τους απέναντι στους Τούρκους, οι οποίοι θα προσπαθήσουν για την έκπληξη και την ανατροπή των δεδομένων, αν και κάτι τέτοιο μόνο εύκολο δεν είναι στην δύσκολη έδρα της Σεβίλλης.

Το λιγότερο εμπορικό ζευγάρι είναι και αυτό που η πρόκριση δεν έχει κριθεί και είναι αυτό ανάμεσα στη Μάριμπορ και την Χάποελ Μπερ Σεβά με την ομάδα του Ισραήλ να έχει ένα οριακό προβάδισμα μετά τη νίκη της με 2-1 στο πρώτο παιχνίδι. Η ομάδα της Σλοβενίας όμως παίζει στην έδρα της και σίγουρα στο χέρι της είναι η νίκη με σκορ πρόκρισης στους ομίλους της διοργάνωσης.

Τέλος τυπική διαδικασία είναι η αναμέτρηση στο Καζακστάν ανάμεσα στην Αστάνα και την Σέλτικ μετά το 5-0 των Σκωτσέζων στο πρώτο παιχνίδι, με τους "πράσινους" να επιστρέφουν στους ομίλους της διοργάνωσης και τους Καζάκους να πηγαίνουν σε αυτούς του Europa League.

Αναλυτικά το πρόγραμμα των σημερινών αναμετρήσεων:

19:00 Αστάνα - Σέλτικ play-off Champions League COSMOTE SPORT 8

21:45 Ριέκα - Ολυμπιακός play-off Champions League COSMOTE SPORT 2

21:45 Νις - Νάπολι play-off Champions League COSMOTE SPORT 3

21:45 Σεβίλλη - Ιστανμπούλ Μπασακσεχίρ play-off Champions League COSMOTE SPORT 7

21:45 Μάριμπορ - Χαποέλ Μπερ Σεβά play-off Champions League COSMOTE SPORT 8