Βαθμολογία

«Έσπασε» τα δοκάρια δέχθηκε την ήττα…

Την ήττα με σκορ 0 – 1 γνώρισε ο Αχιλλέας Φαρσάλων στο δεύτερο φιλικό παιχνίδι προετοιμασίας του με αντίπαλο τον Ρήγα Φεραίο μια ομάδα η οποία τα τελευταία χρόνια αγωνίζεται σταθερά στην Γ Εθνική κατηγορία.

Οι «Μυρμιδόνες» παρά το γεγονός ότι έμειναν πίσω στο σκορ με το «καλημέρα» της αναμέτρησης δεν το έβαλαν κάτω και μάλιστα ήταν αυτοί που έλεγχαν τον ρυθμό στην μεγαλύτερη διάρκεια της αναμέτρησης όμως αρχικά τα δοκάρια (3 στο σύνολο) και μετέπειτα οι επεμβάσεις του κίπερ του Ρήγα δεν επέτρεψαν στον Αχιλλέα να πετύχει κάποιο τέρμα.

Η αναμέτρηση ξεκίνησε με τον Ρήγα να ανοίγει το σκορ με την σέντρα όταν έπειτα από κάθετη πάσα από τα αριστερά ο Τσελεπής με δυνατό σουτ έστειλε την μπάλα αρχικά στο δοκάρι και εν συνεχεία έσκασε μέσα από την γραμμή τέρματος. Ο Αχιλλέας απάντησε άμεσα καθώς ένα λεπτό αργότερα ο Καραγκούνης σούταρε δυνατά μέσα από την περιοχή με τον Παπαγιάννη όμως να του λέει όχι.

Δέκα λεπτά αργότερα ο Αχιλλέας έχασε ακόμη μια ευκαιρία όταν ο Χατζής πάτησε με το τακούνακι στον Λόλα αυτός «άδειασε» τον αντίπαλο του όμως το σουτ που επιχείρησε κόντραρε και κατέληξε κόρνερ. Στην συνέχεια της φάσης και έπειτα από την εκτέλεση του κόρνερ η μπάλα στρώθηκε στον Καραγκούνη έξω από την περιοχή αυτός σούταρε δυνατά όμως ο τερματοφύλακας του Ρήγα έδιωξε με υπερένταση.

Ο Αχιλλέας συνέχισε να έχει την πρωτοβουλία των κινήσεων και να πιέζει ώστε να δημιουργήσει απειλητικές καταστάσεις στην εστία του Ρήγα και στο 32’ έχασε την μεγαλύτερη ευκαιρία του στο παιχνίδι. Ο Λόλας έκανε την σέντρα από τα δεξιά, ο Χατζής κατέβασε μέσα στην περιοχή έσπασε την μπάλα στον Κόλα αυτός σούταρε δυνατά με την μπάλα να σταματάει στο δεξί κάθετο δοκάρι και στην επαναφορά ο Καραγκούνης με κεφαλιά σημάδεψε εκ νέου το δοκάρι. Οι γηπεδούχοι έχασαν ακόμη μια ευκαιρία πριν την λήξη του ημιχρόνου όταν στο 35’ ο Χατζής έκλεψε την μπάλα από τα δεξιά «έσπασε» στον Κόλα αυτός πλάσαρε όμως ο Παπαγιάννης έδιωξε εξ επαφής σε κόρνερ.

Με το «καλημέρα» του δευτέρου ημιχρόνου ήταν η σειρά του «Νέμπε» να τα βάλει με την τύχη του καθώς έπειτα από όμορφη σέντρα του Χατζή από τα αριστερά ο αρχηγός του Αχιλλέα έκανε την εξ επαφής προβολή όμως η μπάλα σταμάτησε και πάλι στο δοκάρι των φιλοξενούμενων.

Στο δεύτερο μέρος ο ρυθμός έπεσε αισθητά με τον Αχιλλέα να χάνει ακόμη δυο καλές στιγμές αρχικά με πλασέ του Λόλα στο 65’ το οποίο κόντραρε και κατέληξε κόρνερ και εν συνεχεία ένα γυριστό σουτ του Καραγκούνη το οποίο πέρασε άουτ.

Ενώ ο Ρήγας έχασε την καλύτερή του στιγμή στην αναμέτρηση στο75’ όταν ο Τσελεπής βρέθηκε προ του Χάμου με τον τελευταίο να τον σταματάει εντυπωσιακά στέλνοντας την μπάλα σε κόρνερ. Στα εναπομείναντα λεπτά δεν άλλαξε κάτι.

Αχιλλέας Φαρσάλων (Μάκης Τριανταφυλλόπουλος): Κουτσουκέρας, Τλούπας, Μάρκου, Καραμπούζης, Καραμπίνας, Μανιώτης, Νεμπεγλέρας, Καραγκούνης, Χατζής, Κόλα, Λόλας.
Έπαιξαν και οι: Χάμος, Παπαδημητρίου, Κούλπας, Κομισόπουλος Γιώργος, Κουρούμαλος, Κατσανάκης, Κουσιάς, Κούμρια, Κομισόπουλος Αλέξης.

Ρήγας Φεραίος (Γιώργος Αλεξίου – Χρήστος Σπαθής): Παπαγιάννης, Γεωργατζής (62′ Λάμπρου), Καρλιάμπας, Γκάγκας, Σπαθής, Αλεξίου (68′ Χατζησταμάτης), Παπαγεωργίου (64′ Χύσα), Καρακώστας (75′ Ψάρρας), Τσιώλης (73′ Μπακάλης), Τσελεπής (86′ Μπομπότης), Τζοβάρας (64′ Τζέκα).

ifarsala.gr