Βαθμολογία

Θετικά μηνύματα και χαμόγελα για τον Αχιλλέα Φαρσάλων (PICS)

Το πρώτο του φιλικό παιχνίδι έδωσε το Σάββατο (12/8) ο Αχιλλέας Φαρσάλων που τη νέα σεζόν θα αγωνίζεται στη Γ’ Εθνική. Συγκεκριμένα αντιμετώπισε την Κ20 του Ολυμπιακού στο δημοτικό στάδιο Φαρσάλων παρουσία 300 φιλάθλων και έντονης ζέστης. Το τελικό αποτέλεσμα που μικρή σημασία έχει έληξε 1-2 για την ομάδα του Πειραιά. Το athleticlarissa.gr ήταν το μόνο ΜΜΕ από τη Λάρισα που κάλυψε την αναμέτρηση.

Της Βάσως Γκατζούλη

Οι παίκτες του Μάκη Τριανταφυλλόπουλου άφησαν υποσχέσεις και ικανοποίησαν σε μεγάλο βαθμό με την εμφάνισή τους. Επάξια πήραν το χειροκρότημα στο τέλος του αγώνα. Το παιχνίδι ήταν δυνατό και για τις δύο ομάδες, με αρκετές μονομαχίες στο χώρο του κέντρου.

Ο Ολυμπιακός κατάφερε να προηγηθεί με 0-1 χάρη σε σουτ του Βάρκα μέσα από τη μεγάλη περιοχή στο 18', ενώ η ισοφάριση σε 1-1 ήρθε στο 35' με το πέναλτι του Βούλγαρη. Ο Ολυμπιακός είχε και δοκάρι στο 62' με το Δήμο. Η φιλική νίκη με 1-2 ήρθε τελικά στο 72' με το γκολ του Βοΐλη μέσα από τη μικρή περιοχή.

Να σημειωθεί πως αυτό ήταν το τελευταίο φιλικό των Κ20 κατά τη διαμονή τους στα Χάνια του Πηλίου, ενώ την Κυριακή θα πάρουν το δρόμο της επιστροφής. Οι δύο ομάδες παρουσιάστηκαν περισσότερο βελτιωμένες και συγκροτημένες στο δεύτερο ημίχρονο.

Αχιλλέας Φαρσάλων (Μάκης Τριανταφυλλόπουλος): Κουτσουκέρας, Καραμπούζης, Μπένος, Μάρκου, Μανιώτης, Νεμπεγλέρας, Χατζής, Κόλα, Λόλας, Καραγκούνης, Βούλγαρης.

Αγωνίστηκαν και οι: Κούλπας, Τλούπας, Κουσιάς, Παπαδημητρίου, Κομισόπουλος, Γιωργής, Καραμπίνας, Ποτόσογλου.

ΟΣΦΠ Κ20 (Βασίλης Βούζας): Αγγελόπουλος, Πανάγου, Γαλούπης, Ράμα, Αγιώτης , Τσερκώνης, Κωστανάσιος, Ξενιτίδης, Βάρκας, Κηπουρός, Βρουσάι.

Αγωνίστηκαν και οι: Καράδαης, Χατζηιωαννίδης, Λάμπρου Κυριακόπουλος, Πέιος, Νεοφυτίδης, Δήμος, Κατσούκης, Ζιάκας, Κιρτζιαλίδης, Βοΐλης.

Διαιτητική τριπλέτα: Μπουρουζίκας, Καραμπούλας, Ακρίβος.