Βαθμολογία

Ενίσχυση στις υποδομές του τμήματος ανδρικού βόλεϊ της ΑΕΛ

Το τμήμα ανδρικού βόλεϊ της ΑΕΛ, δίνοντας ιδιαίτερη βάση στις υποδομές, κάτι το οποίο αποτελεί αναπόσπαστο κομμάτι της αθλητικής κουλτούρας του Σωματείου, είναι στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει την απόκτηση τεσσάρων παικτών οι οποίοι θα επανδρώσουν τα αγωνιστικά τμήματα Υποδομών ενώ θα ακολουθούν και τις αγωνιστικές υποχρεώσεις της ανδρικής ομάδας, κερδίζοντας πολύτιμες εμπειρίες.

1.Κράλλης Αλέξανδρος, 19 ετών, ασχολείται με το άθλημα του βόλεϊ 6 χρόνια, κατάγεται από την Αθήνα και έχει αγωνιστεί στο παρελθόν με τα χρώματα της ΑΕΚ ως πασαδόρος και ως ακραίος.
2.Μπουλάκης Θοδωρής, 19 ετών, ασχολείται με το άθλημα του βόλεϊ 7 χρόνια, κατάγεται από τα Μουδανιά Χαλκιδικής και έχει αγωνιστεί με την εφηβική και την ανδρική ομάδα του Π.Ο. Μουδανιών ως ακραίος και ως λίμπερο.
3.Βουτυρίτσας Χρήστος, 15 ετών, ασχολείται με το άθλημα του βόλεϊ 4 χρόνια είναι γεννημένος το 2002 και αγωνίζεται στη θέση του πασαδόρου. Αποκτήθηκε από την ΕΑ Λάρισας.
4.Καμβούκος Μιχάλης, 13 ετών, ασχολείται με το άθλημα του βόλεϊ 2 χρόνια είναι γεννημένος το 2004 και αγωνίζεται στη θέση του ακραίου. Αποκτήθηκε από την Ακαδημία Τυρνάβου.