Βαθμολογία

Βρήκε τον αντι-Νεϊμάρ η Μπαρτσελόνα

Σύμφωνα με πληροφορίες της ισπανικής ιστοσελίδας «Marca», η Μπαρτσελόνα έχει ήδη βρεί τον αντικαταστάτη του Νεϊμάρ και αυτός δεν είναι άλλος από τον Ουσμάν Ντεμπελέ της Ντόρτμουντ.

Όπως αναφέρεται στο δημοσίευμα, οι δυο σύλλογοι διαπραγματεύονται εδώ και καιρό για τον 18χρονο επιθετικό(ακόμα και όταν βρισκόταν ο Νεϊμάρ στην ομάδα), όμως συμφωνία δεν έχει υπάρξει ως τώρα.

Αυτό συμβαίνει, διότι οι «μπλαουγκράνα» δεν έχουν καταφέρει να τα βρουν στο οικονομικό κομμάτι, ούτε με τους «Βεστφαλούς», αλλά ούτε και με τον ίδιο τον ποδοσφαιριστή.

Η τιμή που αξιώνει η Ντόρτμουντ για τον Γάλλο, αγγίζει τα 100 εκατ. ευρώ, ποσό που σε καμία περίπτωση δεν μπορούσε να δώσει η «Μπάρτσα», όμως πλέον με την αποχώρηση Βραζιλιάνου σταρ για την Παρί Σεν Ζερμέν, η διοίκηση πρόκειται να «ανάψει» το πράσινο φως για την απόκτηση του.

Ο Ντεμπελέ(αποκτήθηκε από την Ρεν το περασμένο καλοκαίρι) με τις φετινές του εμφανίσεις στο «Signal Iduna Park» (54 συμμετοχές, 11 τέρματα), κατάφερε να στρέψει τα βλέμματα πολλών κορυφαίων Ευρωπαϊκών συλλόγων πάνω του.

Οι Καταλανοί, γνωρίζουν πως ο Νεϊμάρ ήταν ένας από τους πιο κομβικούς παίκτες που έχουν περάσει από το κλάμπ σε όλα τα επίπεδα και στην πραγματικότητα δεν πιστεύουν πως κάποιος μπορεί να τον αντικαταστήσει, διότι τα χαρακτηριστικά του (εξαιρετικός στο ένας με έναν, ικανότητα να δημιουργεί ασίστ, ταχύτητα) τα αξιοποιούσε με το πιο ιδανικό τρόπο.

Αυτό που ψάχνουν, όμως στο «Καμπ Νου» είναι κάποιον, του οποίου οι αγωνιστικές αρετές θα βρίσκονται όσο πιο κοντά γίνεται σε εκείνες του 25χρονου και μέχρι στιγμής ο Ντεμπελέ είναι αυτό ακριβώς που ταιριάζει στα «θέλω» τους.

πηγή: sport-fm.gr