Βαθμολογία

Χωρίς αλλαγές το Κύπελλο Ελλάδας

Η προκήρυξη για το Κύπελλο Ελλάδας της νέας αγωνιστικής περιόδου δόθηκε στη δημοσιότητα τη Δευτέρα (31/7) και δεν προκύπτουν αλλαγές σε σχέση με την περσινή σεζόν. Αυτό σημαίνει ότι στην 1η φάση θα συμμετάσχουν μόνο οι σύλλογοι της Β' Εθνικής, ενώ στη 2η φάση θα κάνουν την εμφάνισή τους οι ομάδες της Σούπερ Λίγκας και θα σχηματιστούν οι οκτώ όμιλοι των τεσσάρων ομάδων.

Σε κάθε γκρουπ θα υπάρχουν δύο σύλλογοι της Σούπερ Λίγκας και δύο της Β' Εθνικής, θα γίνουν τρεις αγωνιστικές και θα προκριθούν οι δύο πρώτοι από κάθε όμιλο. Η κλήρωση για τις δύο πρώτες φάσεις του θεσμού θα διεξαχθεί στις 11 Αυγούστου, ενώ η προθεσμία των δηλώσεων συμμετοχής εκπνέει στις 7 του επόμενου μήνα. Από εκεί και πέρα, στην προκήρυξη προβλέπονται άλλες δύο κληρώσεις:

-Δευτέρα 4 Δεκεμβρίου 2017 για τους αγώνες της 3ης και 4ης φάσης

-Δευτέρα 29 Ιανουαρίου 2018 για τους ημιτελικούς αγώνες και την τυπικά γηπεδούχο ομάδα του τελικού αγώνα.

Να σημειωθεί ότι από την 3η φάση και μέχρι και τα ημιτελικά οι αγώνες είναι διπλοί, ενώ ο τελικός έχει οριστεί να διεξαχθεί στο ΟΑΚΑ το Σάββατο 14 Απριλίου 2018.

Τέλος, το παράβολο συμμετοχής για τις ΠΑΕ της Σούπερ Λίγκας ανέρχεται στις 5.000 ευρώ και για τις ομάδες της Β' Εθνικής στις 3.000 ευρώ (άπαντες θα πρέπει παράλληλα να μην έχουν χρέη προς την Ομοσπονδία).