Βαθμολογία

Ο Αχιλλέας Φαρσάλων έτοιμος και για τη νέα πρόκληση (PICS)

Μια νέα και ιδιαίτερα απαιτητική χρονιά ξεκίνησε την Δευτέρα (31/7) για τον ιστορικό Αχιλλέα Φαρσάλων που επιστρέφει μετά από πολλά χρόνια στις επαγγελματικές κατηγορίες.

Της Βάσως Γκατζούλη

Το καμάρι των Φαρσάλων μετά από προσπάθειες δύο ετών κατάφερε να ανέλθει στη Γ’ Εθνική και τώρα είναι ώρα δουλειάς, όπως δηλώνουν... Η διοίκηση έχει κάνει τα πάντα ώστε να μπορέσει ο Αχιλλέας να ανταποκριθεί στη νέα απαιτητική χρονιά και μαζί με το τεχνικό επιτελείο και τους ποδοσφαιριστές ευελπιστούν να πετύχουν το στόχο που είναι σίγουρα η παραμονή στην κατηγορία και μια όσο καλύτερη πορεία γίνεται.

Σε αυτή τη προσπάθεια όλοι οι άνθρωποι της ομάδας ζητούν να έχουν στο πλευρό τους τον φίλαθλο κόσμο. Χαρακτηριστικές είναι οι δηλώσεις των πρωταγωνιστών στο athleticlarissa.gr που ήταν στην «πρώτη» της ομάδας που έγινε στο δημοτικό στάδιο Φαρσάλων.

Οι μεταγραφές

Η διοίκηση

Οι δηλώσεις

ΧΡΗΣΤΟΣ ΤΣΑΠΡΑΪΛΗΣ (Πρόεδρος)

«Nα ευχηθούμε σε όλο το ποδοσφαιρικό κόσμο υγεία και στην ομάδα μας τον Αχιλλέα. Ανέλαβα την ευθύνη στον προεδρικό θώκο σε μια δύσκολη στιγμή, αφού ο σύλλογος επέστρεψε μετά από 27 χρόνια στη Γ’ Εθνική. Η ευθύνη είναι τεράστια και για μένα και για τους συνεργάτες μου, θα προσπαθήσουμε όλοι για το καλύτερο του συλλόγου. Όσον αφορά για τις αλλαγές που έγιναν ήταν μόνο όσον αφορά τις θέσεις, είμαστε οι ίδιοι άνθρωποι για να συνεχίσουμε αυτό το δύσκολο έργο. Όσον αφορά την ομάδα του Αχιλλέα κρατήσαμε τον κορμό τον περσινό και επιλέξαμε νέους παίκτες που θα μας βοηθήσουν στο πρωτάθλημα. Ο προπονητής μας ο κ. Μάκης Τριανταφυλλόπουλος είναι γνωστός σε όλους, με γνώσεις και εμπειρία στο χώρο του ποδοσφαίρου, αγαπάει την ομάδα και είναι ακούραστος εργάτης. Ο κ. Γιάννης Βασιλείου που ήταν και πέρυσι στην ομάδα αλλά και τα προηγούμενα χρόνια είναι δίπλα μας και ο κ. Ευριπίδης Βακουφτσής και αυτός από την πλευρά του με την εμπειρία και τις γνώσεις του θα βοηθήσει την ομάδα. Θέλω να ευχαριστήσω τον δήμαρχο Φαρσάλων κ. Άρη Καραχάλιο και τον αντιδήμαρχο κ. Σταύρο Πουλαράκη γιατί ότι χρειαστήκαμε για το γήπεδο οι άνθρωποι αυτοί ανταποκρίθηκαν άμεσα από την πρώτη μέρα και μας βοήθησαν με ζήλο. Επίσης καλώ όλο το φίλαθλο κόσμο των Φαρσάλων να είναι κοντά μας γιατί ο Αχιλλέας είναι μια μεγάλη και ιστορική ομάδα. Θέλουμε να έχουμε μια στιβαρή και καλή ομάδα φέτος και να χαίρεται ο κόσμος αυτό που θα βλέπει».

ΜΑΚΗΣ ΤΡΙΑΝΤΑΦΥΛΛΟΠΟΥΛΟΣ (προπονητής)

«Ήρθα πάλι στα ίδια γνώριμα λημέρια, αν κάνουμε μια μικρή αναδρομή προς τα πίσω εκτός από τα καλά χρόνια της Δ’ Εθνικής βρεθήκαμε χαμηλά, όμως βρήκαμε τη δύναμη να ξανά σηκωθούμε. Ο Αχιλλέας έχει δυναμική και μπορεί να διεκδικήσει την παραμονή του στην Γ’ Εθνική.

Είμαι πολύ ευχαριστημένος γιατί έχουμε συνδυάσει την εμπειρία με τα νιάτα και επίσης ευχαριστημένος από την διοίκηση του κ. Τσαπραϊλή γιατί όσους παίκτες ζήτησα ήρθαν. Θέλει πάρα πολύ δουλειά για να καταφέρουμε πράγματα όμως πιστεύω πως και με τον κόσμο δίπλα μας θα επαναφέρουμε την δυναμική του Αχιλλέα και ο κόσμος θα έρχεται να βλέπει ωραίο ποδόσφαιρο. Η ομάδα θα κάνει και την Τρίτη (1/8) προπόνηση και στη συνέχεια θα μείνει το βράδυ σε ξενοδοχείο της πόλης και από εκεί και πέρα ως και το Σάββατο θα κάνει διπλές προπονήσεις και ακριβώς το ίδιο θα γίνει και την επόμενη εβδομάδα».

ΚΩΣΤΑΣ ΝΕΜΠΕΓΛΕΡΑΣ (παίκτης)

«Μετά από μια μεγάλη προσπάθεια των δύο τελευταίων χρόνων η ομάδα κατάφερε ύστερα από πολλά χρόνια να ανέβει στην Γ’ Εθνική κατηγορία. Ο Αχιλλέας χρειάζεται πολύ μεγάλη προσπάθεια και δουλειά και να είμαστε όλοι μια οικογένεια. Θέλουμε μια ομάδα καλή ανταγωνιστική, μέσα από αυτό να χαρούμε και εμείς, όλο αυτό θα έχει αντίκτυπο στον κόσμο που θα μας βλέπει και είναι το «κλειδί» για να μείνουμε στην κατηγορία».

ΧΡΗΣΤΟΣ ΟΙΚΟΝΟΜΟΥ (παίκτης)

«Είναι μια νέα χρονιά και μια νέα πρόκληση αυτή της Γ’ Εθνικής, εύχομαι καλή χρονιά και υγεία σε όλο τον κόσμο. Είναι πολύ δύσκολη αυτή η κατηγορία με πολλές καλές ομάδες, εμείς όμως θα προσπαθήσουμε όλοι μαζί με τον προπονητή μας να παίξουμε καλό ποδόσφαιρο και να προσφέρουμε θέαμα».

ΝΙΚΟΣ ΒΟΥΛΓΑΡΗΣ (παίκτης)

«Θέλω να ευχηθώ υγεία σε όλο τον κόσμο και στον Αχιλλέα, στην ομάδα μας κρατήθηκε ο περσινός κορμός που ήταν επιτυχημένος και ήρθαν όμως και φιλόδοξοι νέοι παίκτες. Θέλουμε να είμαστε ανταγωνιστικοί να παίξουμε ωραίο ποδόσφαιρο που να ελκύει τον κόσμο και η ομάδα μας να μείνει άνετα στη Γ’ κατηγορία. Εμείς στη νέα πρόκληση θα κάνουμε ότι μπορούμε, θέλουμε όμως τον κόσμο στο πλευρό μας και επίσης τη βοήθεια από το δήμο Φαρσάλων και τους τοπικούς φορείς για να έχουμε όλοι μια καλή και πετυχημένη χρονιά και να ευχαριστηθούμε το ποδόσφαιρο».

ΚΛΕΒΙ ΚΟΛΑ (παίκτης)


«Μια νέα χρονιά δύσκολη είναι αυτή που ξεκινά για τον Αχιλλέα αφού η κατηγορία έχει πολλές και ιστορικές ομάδες. Όμως ο ιστορικός Αχιλλέας θα προσπαθήσει να παίξει όμορφο και ελκυστικό ποδόσφαιρο, όλοι μας θα προσπαθήσουμε για ότι καλύτερο και στο τέλος θα κάνουμε ταμείο. Πάνω απ’ όλα έχουμε στο πλευρό μας μια πολύ καλή διοίκηση, έναν γνώστη του ποδοσφαίρου προπονητή, καλές γηπεδικές εγκαταστάσεις και σίγουρα όλο το φίλαθλο κόσμο του νομού κοντά μας».